Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Βάλε το μωρό στον μάρσιπο και έλα να χορέψουμε στην Ρεματιά Χαλανδρίου!

Aυτή την Πέμπτη 5/9 


Τζίνα Σπάρτακου

Ακόμη κι αν δεν έχεις ξαναχορέψει με το μωρό σου στο μάρσιπο, ακόμη κι αν δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνεις χοροθεραπεία αγκαλιά με το μωράκι σου μέσα σε ένα δάσος, η πρόσκληση για πρωινό χορό και πικ νικ μέσα στην καταπράσινη Ρεματιά, είναι η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση αυτής της εβδομάδας!

Όπως λένε οι ειδικοί από το ‘‘Σπίτι του Θηλασμού’’ και το ‘‘Birth engineering’’ που οργανώνουν το ανοιχτό μάθημα χοροθεραπείας Dancing mamas, οι πρώτοι μήνες μετά την εγκυμοσύνη και την γέννηση του μωρού, είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Η επαφή με τη φύση και βέβαια ο χορός, καταφέρνουν να μας γεμίσουν ενέργεια και να αποφορτίσουν εντάσεις σε μικρούς και μεγάλους.

dancinmain.jpg

Στη χοροθεραπεία για μαμάδες και μωράκια συντονίζουμε τα βήματα μας στο ρυθμό της καρδιάς και ταλαντευόμαστε στο ρυθμό της αναπνοής. Βρίσκουμε το κέντρο μας και ανανεώνουμε την ενέργειά μας.
Έλα λοιπόν να γιορτάσουμε χορεύοντας μαζί με το μωράκι σου στο μάρσιπο και μην αγχώνεσαι ότι είναι κάτι δύσκολο, ή ότι δεν θα τα καταφέρεις καθώς δεν χρειάζεται προηγούμενη χορευτική εμπειρία. Οι διοργανωτές προτείνουν να "φοράμε τα μωρά μας" σε μάρσιπο ή wrap και να φέρουμε μαζί μας όλα τα αξεσουάρ για πικ-νικ. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ιδέα!

Αυτή την Πέμπτη 5/9, στις 11 με 12 π.μ. στη Ρεματιά Χαλανδρίου, ακριβώς κάτω από τον Προφήτη Ηλία. Για πληροφορίες και κράτηση θέσης, καλέστε στο 6945194901 ή στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To Birth engineering, είναι ένα σπίτι ευεξίας και χαράς για εγκύους.

Το σπίτι του θηλασμού, είναι κέντρο προγεννητικής φροντίδας.

Foto credit: Bronwen

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί