Κιθαρίστας ή ντράμερ;

Η ημέρα μουσικής επιλογής στο Ωδείο Φ. Νάκας, θα βοηθήσει το παιδί να αποφασίσει 

Τζίνα Σπάρτακου

Αυτή την Κυριακή 8 /9, το Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα, γιορτάζει την νέα μουσική χρονιά και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην Ημέρα Μουσικής Επιλογής, Entry Day!

Εκεί, μπορεί το παιδί να κάνει δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα σε όλα τα όργανα, να συναντήσετε μαζί με το παιδί τους καθηγητές του ωδείου και να συζητήσετε κάθε απορία σχετικά με τις σπουδές.

entrydaydio.jpg

Δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν και στα ειδικά μαθήματα μουσικής προπαιδείας για βρέφη και νήπια.

Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις την ημέρας αυτής είναι δωρεάν, ενώ οι νέοι σπουδαστές που εγγράφονται για ολόκληρο το διδακτικό έτος θα πάρουν ως δώρο το μουσικό όργανο που θα σπουδάσουν!

entrydayena.jpg

Μια Κυριακή γεμάτη μουσικές εκλπήξεις, πολλές εκδηλώσεις και κυρίως μια ημέρα σημαντική για κάθε παιδί που θα ήθελε να μπει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, αλλά δεν γνωρίζει τον ιδανικό τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τον προσεγγίσει. Οι υπεύθυνοι του ωδείου και οι εμπειρότατοι καθηγητές, μπορούν να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση και να λύσουν κάθε απορία σχετικά με τον κόσμο της μουσικής, τις σπουδές, την εξέλιξη και τις προοπτικές των μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες, για κρατήσεις θέσεων στα δωρεάν μαθήματα και για τηλεφωνικές εγγραφές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

Αθήνα: 210 3634000

Θεσσαλονίκη: 2310 320560

Ιωάννινα: 26510 25141

www.nakas.edu.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares