Παιδιά, ελάτε να μάθουμε ρομποτική...

...στο Garage του μέλλοντός μας! 

Τζίνα Σπάρτακου

Ρομποτική, προγραμματισμός, μηχανική & 3D σχεδίαση και εκτύπωση, εφαρμοσμένα μαθηματικά και εφαρμοσμένη φυσική. Αυτά και άλλα πολλά και σπουδαία, μπορούν να μάθουν τα παιδιά μας στο καινοτόμο εξωσχολικό περιβάλλον του Garage.

Πρόκειται για ένα hub τεχνολογίας, μοναδικό στο είδος του, που μυεί τα παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών, στις γνώσεις που απαιτούνται για τον 21ο αιώνα.  Και μην σας φαίνεται καθόλου υπερβολικό. Οι έρευνες λένε ότι το 65% των παιδιών που φοιτούν αυτή τη στιγμή στο δημοτικό, θα απασχοληθούν σε επαγγέλματα που δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί!

Στο Garage τα παιδιά μαθαίνουν μαθηματικά διασκεδάζοντας και ανυπομονούν να εφαρμόσουν τους νόμους τις φυσικής. Ντύνουν την επιστήμη και την τεχνολογία με φαντασία. Διευρύνουν το μυαλό τους μέσα από τις τεχνολογικές δεξιότητες. Βιώνουν με τρόπο εύπεπτο και συναρπαστικό όλο αυτό το ράλι της πρωτοπορίας. Αλήθεια περιμένατε ποτέ, ότι ένα νήπιο μπορεί να προγραμματίσει ένα ρομπότ; Κι όμως…

Και επειδή το σχολείο θα κάνει πολλά χρόνια να ανταποκριθεί στις ραγδαίες αλλαγές του κόσμου και  στις ολοένα αυξανόμενες μαθησιακές απαιτήσεις, το Garage και οι μαθητές του δεν μπορούν να περιμένουν …

Το Garage λειτουργεί δύο σούπερ χώρους στην Κηφισιά και στη Γλυφάδα που τα παιδιά θα λατρέψουν και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να κλείσετε θέση για ένα δοκιμαστικό μάθημα.

www.garage.edu.gr

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares