Είσαι 12 με 16 χρονών και θέλεις να παίξεις στο θέατρο;

Μια σούπερ θεατρική ομάδα για εφήβους σε περιμένει! 

Τζίνα Σπάρτακου

Αν το όνειρό σου είναι το θέατρο και η σκηνή, αν θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από την τέχνη της υποκριτικής, αυτοσχεδιασμό, σωματική έκφραση, εκφορά του λόγου, τραγούδι, φωνητική, σκηνική παρουσία, ρυθμούς με κρουστά, body percussion, δημιουργία ρόλου, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην εφηβική θεατρική ομάδα ‘‘Μορφές Έκφρασης’’ στα Κάτω Πετράλωνα.

Το θεατρικό εργαστήρι για εφήβους 12 με 16 ετών σε περιμένει για να δημιουργήσετε μαζί με τους καθηγητές και την θεατρική ομάδα, το δικό σας θεατρικό έργο, το οποίο στο τέλος της χρονιάς θα παρουσιαστεί στο θέατρο Μορφές Έκφρασης!

Είναι πράγματι μοναδικό για τα παιδιά αυτής της τόσο ευαίσθητης ηλικίας, να έρθουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο του θεάτρου, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους και να μάθουν τόσα πολλά πράγματα που θα τους φανούν χρήσιμα σε όλη τους τη ζωή: από διαχείρηση της ομάδας, μελέτη κειμένων και ενεργή συμμετοχή στην οργάνωση της παράστασης, μέχρι ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν την ανάληψη μιας ευθύνης, αξίες, ιδανικά και κοινωνικές δράσεις.

Καλή θεατρική χρονιά λοιπόν για όλα τα παιδιά που θα ακολουθήσουν αυτό το μοναδικό θεατρικό εργαστήρι. Και ένα έχω να πω, είστε πολύ τυχερά και σας ζηλεύουμε!

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Συνεργάτες: Δημήτρης Σκούρτης, Δανάη Στεργίου

Κάθε Σάββατο 12.30- 2.30 μ.μ.

Αλκμήνης 13, Αθήνα Κ. Πετράλωνα

210 3464903, 210 3464002

www.morfesekfrasis.gr

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares