Ο Μαθητευόμενος μάγος

Μια διαδραστική παράσταση γεμάτη μαγικά, παιχνίδια και γέλιο! 

Τζίνα Σπάρτακου

Ο Mαθητευόμενος μάγος πήρε από τον μπαμπά του την μαγική τους βαλίτσα που είχε μέσα όλα τα μαγικά και μ᾽ένα τρομερό ξόρκι, κατά λάθος εξαφάνισε όλα τα παιχνίδια και τα γλυκά του κόσμου!

Και τώρα τι κάνουμε; Τι στεναχώρια είναι αυτή; Ποιός καλός άνθρωπος θα βοηθήσει τον μικρό μάγο να ξαναφέρει πίσω τα γλυκά και τα παιχνίδια που εξαφανίστηκαν; Πώς θα καταφέρει να περάσει όλες τις δοκιμασίες που χρειάζονται;

Μμμμ, μόνο οι μικροί θεατές μπορούν να βρουν την απάντηση, καθώς το κοινό μαζί με τον Mαθητευόμενο μάγο, είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης!

Έτσι όλα τα παιδιά θα ντυθούν με τα μαγικά ρούχα, θα πάρουν τα μαγικά ραβδιά και θα ξεκινήσουν τα μαγικά. Θα εμφανίσουν και θα εξαφανίσουν ζωάκια, μπαλόνια, καραμέλες και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Εννοείται ότι δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε όλες τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει στα παιδιά ο μάγος…

Ένα διαδραστικό θέαμα όπου τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά και τους δίνει την χαρά να εκφραστούν, να βάλουν την φαντασία και την δημιουργικότητά τους να δουλέψει, να λειτουργήσουν μαζί με την ομάδα και βέβαια να γελάσουν με την ψυχή τους!

Μη χάσετε την πρεμιέρα, αυτή την Κυριακή 6/10

Κείμενο: Costas Funtastico (Παντελιάς Κωνσταντίνος)

Σκηνοθεσία: Ξενοφών Ξενάκης

Μουσική Επιμέλεια: Μαρίνα Παντελιά

Κάθε Κυριακή στις 17.00

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον

Διογένους1, Άγιος Δημήτριος (δίπλα στο μετρό της Δάφνης)

Τηλ: 6983930220

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares