Παιδιά, ελάτε να πάμε «Ως την άκρη του Ονείρου»

Με ζωντανή μουσική, τρελή δράση και πολύ γέλιο!  

Τζίνα Σπάρτακου

Το μαγικό ταξίδι «Ως την άκρη του Ονείρου», ξεκινά αύριο Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, με μια πλειάδα αγαπημένων συντελεστών όπως η Κέλλυ Σταμουλάκη, ο Βασίλης Λέκκας, η Νέλλη Γκίνη και ο θίασος «Αβάντι». Όχημά τους μια παράσταση αισιόδοξη και ονειρική, που συνδυάζει το γέλιο και την συγκίνηση, την δράση και την τρυφερότητα.  Ένα έργο εμπνευσμένο από τα υψηλά ιδανικά και τις πανανθρώπινες αξίες. Ένα ταξίδι ενηλικίωσης που αποδυκνεύει πως αν το θέλουμε, μπορούμε να κατακτήσουμε τα όνειρά μας. Πως η πίστη και η ελπίδα είναι επιλογή και πως κάθε μικρό ή μεγάλο θαύμα και κάθε νίκη, συντελείται χάρη σε ένα πολύτιμο και μοναδικό υλικό που έχουν μέσα τους όλες οι καρδιές...Την αγάπη!

Μια παράσταση ρομαντική σε καιρούς κυνικούς, ένα έργο που στέλνει αισιόδοξα μυνήματα: να μην το βάζουμε ποτέ κάτω, να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα, να ανακαλύψουμε τους συνταξιδιώτες μας ως την άκρη του ονείρου, που δεν είναι άλλοι από τους φίλους μας και όσους αγαπάμε. Μια παράσταση που το κοινό λάτρεψε και αγκάλιασε θερμά τα προηγούμενα χρόνια και με την αγάπη του αυτή, οδήγησε για μια ακόμη χρονιά  τους συντελεστές να ξανασμίξουν πάνω στην σκηνή.

Οι τρυφερές και παιχνιδιάρικες μουσικές είναι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ενώ πάνω στην σκηνή μαζί με τους ηθοποιούς θα απολαύσουμε μια μεγάλη μεγάλη ζωντανή ορχήστρα με πιάνο, κιθάρες, ακορντεόν, άρπα, βιολοντσέλο, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, πολλά πνευστά και κρουστά! Στον κεντρικό ρόλο του Φύλακα Άγγελου, ο Βασίλης Λέκκας με την τόσο μελωδική του φωνή.  Τα ευφάνταστα σκηνικά αλλά και το μοναδικό ταλέντο όλων των συντελεστών, υπόσχονται μια ονειρική παράσταση που θα μαγέψει για μια ακόμη χρονιά μικρούς και μεγάλους.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης

Κοστούμια: Μάριος Καραβασίλης

Σκηνικά: Γιώργος Λυντζέρης

Ενορχήστρωση: Έλενα Παπαδημητρίου – Νίκος Παρασκευόπουλος

Χορογραφίες: Αναστάσης Δεληγιάννης

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη

Την θεατρική ομάδα απαρτίζουν οι: Βασίλης Λέκκας, Νέλλη Γκίνη, Νικόλας Μπράβος, Έλενα Δελακούρα, Τζερόμ Καλούτα, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Καρβέλη, Φώτης Λάμαρης, Ευγενία Μανούσου

ΝΕΟΣ Ακάδημος

Ακαδημίας & Ιπποκράτους 17

Αθήνα

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares