Ήταν ένα μικρό χαρτάκι…

Μια παραμυθένια χαρτοϊστορία 

Τζίνα Σπάρτακου

Ένα χαρτάκι τριγυρίζει στο σπίτι του και στην πόλη του, προσπαθώντας να αποφασίσει τι δουλειά θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει. Συζητάει με όλη την οικογένεια, τον μπαμπά, την μαμά, τους παπούδες, με τους φίλους του, τους δασκάλους του, σχεδόν με όσους γνωρίζει που μπορούν να του δώσουν μια καλή ιδέα.

Οι προτάσεις πολλές και καθένας έχει την δική του. Όμως το μικρό χαρτάκι θέλει να αποφασίσει μόνο του, ποιό δρόμο θα διαλέξει στη ζωή του και ποιά επιλογή θα είναι αυτή που θα το κάνει ευτυχισμένο…

Μια παράσταση κουκλοθέατρου για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με πολλά και πρωτότυπα τραγούδια, τρυφερές μουσικές, έξυπνους διαλόγους και ακόμη πιο πολλά χρώματα, που σκοπό έχει να συστήσει στα παιδιά, τον μαγικό κόσμο του χαρτιού.

Πνευματικοί γονείς της υπέροχης αυτής ιστορίας, η Αντιγόνη Παρούση και ο Αλέξης Κυριτσόπουλος, ενώ το παραμύθι αφηγείται με μεικτές τεχνικές το Κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου. Μεγάλη έκπληξη οι Κυριακάτικες παραστάσεις, που μετά το τέλος τους, υπόσχονται  κουκλοεργαστήρι για τα παιδιά και μαζί ατέλειωτο παιχνίδι!

Ήταν ένα μικρό χαρτάκι

Φιγούρες και Κούκλες, Αχιλλέως 90, Παλαιό Φάληρο

Πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares