Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Στο μπάνιο ολοταχώς!

Οι 3 νέες σειρές Johnson’s, κάνουν το λούσιμο παιχνίδι


Νανά Χατζή

Ακόμη και τα πιο ‘’ατίθασα’’ πιτσιρίκια, που αρνούνται να μπουν στην μπανιέρα για λούσιμο και βέβαια να κάτσουν για χτένισμα και ξεμπέρδεμα, έχουν λατρέψει τις νέες σειρές της Johnson’s, που έκαναν το λούσιμο και το χτένισμα παιχνίδι… 100% απαλές, χωρίς φθαλικές ενώσεις και θειϊκά άλατα, είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά μας!

Μακριά μαλλιά που δεν ξεμπλέκουν με τίποτε και σπάνε: νέα σειρά Johnson’s strength drops kids shampoo, kids conditioner και conditioner σε σπρέϊ: Eμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, το σαμπουάν της σειράς αυτής, καθαρίζει τα μαλλιά, ενισχύει την δύναμή τους και εμποδίζει το σπάσιμό τους. Και αν βάλουμε και το ειδικό conditioner, γίνονται μεταξένια και ξεμπερδεύουν αμέσως χωρίς να σπάνε στις άκρες! Ούφ, γλειτώσαμε το βασανιστήριο του ξεμπερδέματος και της ψαλίδας!

Μακριά μαλλιά που έχουν ανάγκη από λάμψη: Νέα σειρά Johnson’s shiny drops kids shampoo, kids conditioner και conditioner σε σπρέϊ: από το πρώτο κι’  όλας λούσιμο με τις μαγικές σταγόνες που περιέχουν έλαιο αργκάν, τα μαλλιά του παιδιού λάμπουν, φαίνονται πλούσια και υγιή. Αν στο ξέβγαλμα βάλουμε και λίγο conditioner, θα γίνουν μεταξένια, απαλά και εντελώς παραμυθένια!

Μακριά σγουρά μαλλιά που δεν ξεμπερδεύονται με τίποτε: Νέα σειρά Johnson’s no more tangles kids shampoo, kids conditioner και conditioner σε σπρέϊ: διευκολύνει το χτένισμα ακόμη και σε μακριά και σγουρά μαλλιά, μπορεί να ξεμπλέξει έως και 75% περισσότερους κόμπους και αφήνει τα παιδικά δυσκολοχτένιστα μαλλάκια, λεία, απαλά και μεταξένια!

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Μοντεσσόρι στο σπίτι: 14 ανοιξιάτικες δραστηριότητες που θα λατρέψουν τα παιδιά

Αξιοποιήστε στο μάξιμουμ με τα παιδιά την πιο όμορφη εποχή του χρόνου

ΠΑΙΔΙ

5 φορές που οι γονείς δεν πρέπει να πουν «ναι» στα παιδιά τους

Πώς να πείτε στα παιδιά σας όχι, όταν είναι εντελώς απαραίτητο

ΠΑΙΔΙ

Φράσεις και συμπεριφορές που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε στην ανατροφή των παιδιών σας

Τι να αποφύγετε οπωσδήποτε στον τρόπο που μεγαλώνετε τα παιδιά σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.