Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Future Reality

Ένα νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο που έρχεται από το μέλλον!


Τζίνα Σπάρτακου

Παιδιά κάτι μοναδικό και άκρως πρωτοποριακό,  συμβαίνει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού!  Το όνομά του είναι “Future Reality” και είναι ένα Πρότυπο Διαδραστικό Κέντρο Ψηφιοποίησης και Νέων Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών, που απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, σε παιδιά και γονείς, που ενδιαφέρονται για τις τεχνολογικές προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του “Future Reality”  θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις σύγχρονες διαδραστικές εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας ειδικές κάσκες και τάμπλετς, με την βοήθεια των οποίων θα μπαίνουν στο εικονικό περιβάλλον των νέων παραγωγών, που δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό.

Στο πρότυπο αυτό κέντρο, μεταξύ άλλων, οι μαθητές των σχολείων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προγράμματα ψηφιακής εκπαίδευσης, οι καθηγητές σεμινάρια για την χρήση της ψηφιακής και εικονικής πραγματικότητας στην εκπαίδευση και οι γονείς ειδικά σεμινάρια σχετικά με την ασφάλεια κατά την χρήση των νέων τεχνολογιών.

Η δυναμική του κέντρου είναι τεράστια και η φιλοδοξία του είναι να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για την ανάπτυξη της ψηφιακής παιδείας, την ενημέρωση και την εκπαίδευση. Όσοι τυχεροί συμμετέχουν στα προγράμματα του κέντρου, είναι σίγουρο ότι θα προετοιμαστούν άψογα για την πραγματικότητα του μέλλοντος στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τις επιστήμες.

Οι δράσεις του “Future Reality”  λαμβάνουν χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ, με σειρά προτεραιότητας.

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Ελληνικός Κόσμος

Πειραιώς 254, Ταύρος Τηλ : 212 2540016

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός