Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

“Οι ιστορίες της Μπου”

Baby care animation, από την Pharmasept


Τζίνα Σπάρτακου

H αγαπημένη μας PHARMASEPT, που εδώ και 25 χρόνια μας έχει προσφέρει τα ωραιότερα και πιο ποιοτικά δερμοκαλλυντικά για την περιποίησή μας και τις πιο βελούδινες και αγνές  σειρές  Baby Care για τα μωράκια μας, μας έχει για μια ακόμη φορά υπέροχα νέα!

Τα αγαπημένα μας ελεφαντάκια που βρίσκονται στις συσκευασίες της σειράς Baby Care, ζωντανεύουν και πρωταγωνιστούν στις “Ιστορίες της Μπου” ένα μοναδικό, διασκεδαστικό animated παραμύθι, εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Το μικρό χαριτωμένο ελεφαντάκι Μπου, αφηγείται υπέροχες ιστορίες για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα των παιδιών, που έτσι μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα, με τρόπο ευφάνταστο και διασκεδαστικό.

Τα δύο πρώτα επεισόδια “Μαθαίνοντας ποδήλατο” και “Κατασκευάζοντας ένα καράβι”, έχουν ήδη δημοσιευτεί, ενώ σύντομα περισότερες ιστορίες της αγαπημένης Μπου, θα μπορούμε να βρούμε μέσα από το Facebook, το Instagram και το You tube κανάλι της PHARMASEPT.

Η σειρά Baby Care που αγάπησαν τα μωράκια και λάτρεψαν οι μαμάδες, για τις αγνές και απολύτως φυσικές πρώτες ύλες, για τα απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα αρώματα και χρωστικές, φυτικά εκχυλίσματα, για τις βελούδινες υφές και τις απαλές τους μυρωδιές, “πρωταγωνιστεί” στο baby boudoir του μωρού μας!

Το αφρόλουτρο baby mild bath, για σώμα και μαλλιά χωρίς σαπούνι και αλκάλια, η φυσική αδιάβροχη κρέμα baby extra calm, για την αλλαγή της πάνας, το 100% φυτικό baby extra sensitive bath, ένα πολύ εξειδικευμένο απαλό αφρόλουτρο για χρήση απο την πρώτη ημέρα, η ενυδατική κρέμα για το σώμα baby soothing cream και το baby natural oil για την ενυδάτωση του σώματος, την περιοχή της πάνας, και το κεφαλάκι του μωρού, είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι της καθημερινής μας φροντίδας!

Επόμενη Baby Care έκπληξη από την PHARMASEPT, δύο νέα εξειδικευμένα προϊόντα που προστέθηκαν στην βρεφική σειρά, τα baby eye wipes, αποστειρωμένα μαντηλάκια για τον καθαρισμό της οφθαλμολογικής περιοχής και το βρεφικό απορρυπαντικό mild laundry detergent, για τα ρουχαλάκια των μωρών εμπλουτισμένο με μαλακτικό παράγοντα και οργανικό χαμομήλι.

Γιατί όπως λέει και το moto της PHARMASEPT: “Φροντίδα είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα και αυτό που μας κάνει καλύτερους.”

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.