“Το δέντρο των Χριστουγέννων”

Ένα τραγούδι παραμυθένιο

Νανά Χατζή

Ο Γιώργος Χατζηπιερής, δημιουργός των αγαπημένων μας τραγουδιών του “Τεμπέλη Δράκου”, μας παρουσιάζει ένα συγκινητικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, στο οποίο έγραψε τους στίχους και την μουσική. Η ενορχήστρωση είναι του Μάριου Τακούσιη, ενώ το ερμηνεύει με τρόπο μοναδικό και ζεστό η αγαπημένη μας Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Είναι μια ιστορία για ένα πανύψηλο δέντρο, που ξεκίνησε από το δάσος και κατέβηκε στην πόλη για να στολίσει την όμορφη πλατεία της. Όμως όταν το “ευαίσθητο” δέντρο έφτασε στην πόλη, μέσα από το παράθυρο ενός σπιτιού, κάτι του τράβηξε την προσοχή… Κάτι που άλλαξε την διαδρομή και τους στόχους του…Ένα ευφάνταστο και συγκινητικό παραμύθι που μας “μιλά” για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και των γιορτών, με τον πιο γλυκό και ευαίσθητο τρόπο.

Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε στο κανάλι του “Τεμπέλη Δράκου” στο youtube, το φιλμάκι του παραμυθιού το οποίο δημιούργησε ο Μιχάλης Παπανικολάου. Οι χαρακτήρες ολοζώντανοι κινούνται σε πλάνα παραμυθένια και γιορταστικά μεταφέροντάς μας έντονα συναισθήματα και συγκίνηση. Aς το απολαύσουμε… 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares