Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

“Oδός Νοστιμιάς”

Οι καλύτερες γεύσεις από όλο τον κόσμο, για σένα και τους φίλους σου!


Τζίνα Σπάρτακου

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό που κάνει τους ενοίκους στην “Οδό Νοστιμιάς” τόσο γελαστούς και χαρούμενους; Μα φυσικά το φαγητό! Αυτό είναι που πάντα ενώνει όλους τους λαούς του κόσμου. Κάθε ένοικος της “Οδού Νοστιμιάς”, μαγειρεύει ένα χαρακτηριστικό πιάτο από την πατρίδα του και το μοιράζονται όλοι μαζί, σε μια μεγάλη γιορτή.

Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, από την πολυβραβευμένη εικονογράφο Felicita Sala, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “ Φουρφούρι”. Μέσα από τις μοναδικά εικονογραφημένες σελίδες και την πρωτότυπη ιστορία, μαθαίνουμε μια εύκολη συνταγή από την πατρίδα κάθε ενοίκου, κυρίως όμως μαθαίνουμε ότι εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να αποδέχεσαι και να μοιράζεσαι.

“Το βιβλίο αυτό είναι το πιο φιλόδοξο, απαιτητικό και δύσκολο πρότζεκτ πάνω στο οποίo έχω εργαστεί μέχρι στιγμής, παραδέχεται η εικονογράφος. Φυσικά και δεν είμαι σεφ, αλλά αγαπώ το φαγητό και ειδικά τα βιβλία που έχουν σχέση με το φαγητό. Έτσι εμπνεύστηκα την ιδέα να εξερευνήσω τις κουζίνες των ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικές χώρες και διαφορετικό background, που όμως ζουν στο ίδιο κτήριο και που στο τέλος ενώνονται όλοι μαζί τρώγοντας και διασκεδάζοντας…”

Εκδόσεις Φουρφούρι, Brainfoodmedia

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.