Γιούπι ανοίγει το Christmas Factory !

Και μας περιμένει με ένα απίθανο πάρτι!

Τζίνα Σπάρτακου

Και τι δεν έχει αυτό το σούπερ opening πάρτι στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Το Christmas Factory, τα αγαπημένα μας Ξωτικά και το "Make a Wish" ( Kάνε- μια- Ευχή- Ελλάδος), ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν το σύνθημα για να ξεκινήσει η πιο όμορφη, η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Στις 16.30 ακριβώς, στην κεντρική σκηνή του Christmas Factory, μας περιμένουν οι οικοδεσπότες της γιορτής Κατερίνα Ζαρίφη και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με την ομάδα Batala, για να ξεκινήσουμε την μεγάλη  φιλανθρωπική παρέλαση του "Make a Wish" που θα περάσει μέσα από το Θησείο και θα ξαναγυρίσει πίσω στο Christmas Factory. Όλα αυτά με την βοήθεια των τρελούτσικων Ξωτικών βέβαια, που όπως και πέρσι, μάλλον θα κλέψουν πάλι την παράσταση!

Αμέσως μετά, όλοι μαζί με την αγαπημένη μας Φαίη Σκορδά και τη Λένα Ζευγαρά, ανάβουμε το τεράστιο και σούπερ στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και βάζουμε εμπρός τα εργοστάσια και τα γιορτινά εργαστήρια (το εργαστήριο της κυρα – Βασίλαινας, το Toy’s Factory, το Sweet Factory και βέβαια το Fun Factory με το φουσκωτό παιχνιδότοπο), που για τις επόμενες 36 ημέρες θα δουλεύουν στο φουλ και θα υποδέχονται τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, προσφέροντάς τους αμέτρητες εκπλήξεις και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και ξενοιασιάς.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε μια σούπερ συναυλία με τους Natasha Kay, Dee Vibes και Ilias Bogdanos, που φιλοδοξούν να μας ξεσηκώσουν και να μας βάλουν σε σούπερ γιορτινό mood!

H συμμετοχή μας κι εφέτος εξασφαλίζεται με την αγορά του μπλε σκούφου, που αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεγάλης παρέλασης, ενώ τα έσοδα από την πώλησή του, θα διατεθούν για να πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερες ευχές μικρών παιδιών από το "Make a Wish".  Ραντεβού λοιπόν αυτό το Σάββατο, στο μεγαλύτερο Christmas Party της πόλης. Παιδιά, μην το χάσετε!

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares