Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Γιούπι ανοίγει το Christmas Factory !

Και μας περιμένει με ένα απίθανο πάρτι!


Τζίνα Σπάρτακου

Και τι δεν έχει αυτό το σούπερ opening πάρτι στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Το Christmas Factory, τα αγαπημένα μας Ξωτικά και το "Make a Wish" ( Kάνε- μια- Ευχή- Ελλάδος), ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν το σύνθημα για να ξεκινήσει η πιο όμορφη, η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Στις 16.30 ακριβώς, στην κεντρική σκηνή του Christmas Factory, μας περιμένουν οι οικοδεσπότες της γιορτής Κατερίνα Ζαρίφη και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με την ομάδα Batala, για να ξεκινήσουμε την μεγάλη  φιλανθρωπική παρέλαση του "Make a Wish" που θα περάσει μέσα από το Θησείο και θα ξαναγυρίσει πίσω στο Christmas Factory. Όλα αυτά με την βοήθεια των τρελούτσικων Ξωτικών βέβαια, που όπως και πέρσι, μάλλον θα κλέψουν πάλι την παράσταση!

Αμέσως μετά, όλοι μαζί με την αγαπημένη μας Φαίη Σκορδά και τη Λένα Ζευγαρά, ανάβουμε το τεράστιο και σούπερ στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και βάζουμε εμπρός τα εργοστάσια και τα γιορτινά εργαστήρια (το εργαστήριο της κυρα – Βασίλαινας, το Toy’s Factory, το Sweet Factory και βέβαια το Fun Factory με το φουσκωτό παιχνιδότοπο), που για τις επόμενες 36 ημέρες θα δουλεύουν στο φουλ και θα υποδέχονται τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, προσφέροντάς τους αμέτρητες εκπλήξεις και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και ξενοιασιάς.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε μια σούπερ συναυλία με τους Natasha Kay, Dee Vibes και Ilias Bogdanos, που φιλοδοξούν να μας ξεσηκώσουν και να μας βάλουν σε σούπερ γιορτινό mood!

H συμμετοχή μας κι εφέτος εξασφαλίζεται με την αγορά του μπλε σκούφου, που αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεγάλης παρέλασης, ενώ τα έσοδα από την πώλησή του, θα διατεθούν για να πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερες ευχές μικρών παιδιών από το "Make a Wish".  Ραντεβού λοιπόν αυτό το Σάββατο, στο μεγαλύτερο Christmas Party της πόλης. Παιδιά, μην το χάσετε!

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ