Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Μια βόλτα στο Δάσος των Χριστουγέννων…

Είναι αρκετή για να μπούμε σε X-mas διάθεση

 



Τι υπέροχη μέρα η Παρασκευή! Από την Δευτέρα την περιμένουμε  για να κάνουμε το μικρό μας break από τα  καθημερινά, τα συνηθισμένα και τα βαρετά! Αυτή, όμως, η Παρασκευή είναι η ιδανική μέρα για μια οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη βόλτα.  Και δες τι σύμπτωση! Σήμερα το Δάσος των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο RIVER WEST και το μαγικό παραμύθι ζωντανεύει ξανά.

Μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα ολόκληρο μαγικό δάσος ζωντανεύει και σε περιμένει.. Ανάμεσα στα ολοφώτιστα δέντρα και στο πέτρινο μονοπάτι, μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν το Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη. Πάνω σε ξύλινα τραπέζια και κορμούς δέντρων, τα παιδιά θα γράφουν σε περγαμηνές γράμματα στον αγαπημένο τους άγιο, ενώ Ταχυδρόμοι-Ξωτικά θα βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να ρίξουν τα γράμματά τους στο μαγικό γραμματοκιβώτιο.

Μην παραλείψεις να επισκεφθείς  το Μαγικό Εργαστήρι, όπου η Νεράιδα των Ευχών περιμένει τα παιδιά για να φτιάξουν μαζί χριστουγεννιάτικα στολίδια και να γράψουν πάνω τις ευχές τους!

Το εντυπωσιακό Έλκηθρο του Άγιου Βασίλη σε καλεί. Εκεί, ο αγαπημένος Άγιος όλων των παιδιών τα περιμένει να βγάλουν μαζί φωτογραφίες, να ακούσει τις επιθυμίες και τα όνειρά τους για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και μια «διαφορετική» χριστουγεννιάτικη μπάλα θα τριγυρίζουν σε όλο το εμπορικό κέντρο μοιράζοντας γέλια και διασκεδαστικές στιγμές, ενώ η μουσική μπάντα του RIVER WEST θα πλημμυρίζει το εμπορικό κέντρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάνοντας ακόμα πιο γιορτινή την χαρούμενη  ατμόσφαιρα.  

Θα είναι πολύ όμορφα  θα περάσετε καλά όλοι στην οικογένεια, αφού θα συνδυάσετε   βόλτα στα μαγαζιά αλλά παιχνίδι για τα παιδιά  . ΄'Ασε που θα περάσετε, διασκεδάζοντας, ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί! 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30