Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Shopping Therapy X-mas edition

Γιορτινές προτάσεις που θα λατρέψουν τα fashion τσικό



Tο Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για βόλτα στα μαγαζιά. Ειδικά τώρα που τα Χριστούγεννα είναι μια αναπνοή μακριά, οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται την μέρα για να κάνουν τα γιορτινά τους ψώνια και δώρα. Εμείς κάναμε μια εξπρές έρευνα στις παιδικές γιορτινές συλλογές και βρήκαμε υπέροχα ρουχαλάκια που κάθε παιδί θα λατρέψει φέτος τα Χριστούγεννα.

Τα καταστήματα DPAM, δημιουργήσαν φέτος την συλλογή «Happy Noel» με κομψά επίσημα αλλά και casual ρούχα που με την πρώτη ματιά λατρέψαμε. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, πουλόβερ σε αποχρώσεις μπορντό, κυπαρίσσι, μπλε, λευκό με στραφταλιζέ λεπτομέρειες, γκλίτερ και πούλιες θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα σας βάλουν κατευθείαν στο πνεύμα τον γιορτών. Υπάρχουν και υπέροχες προτάσεις για πανωφόρια. Γουνάκια, παλτώ αλλά και πλεκτές ζακέτες είναι μια εκπληκτική ιδέα για δώρο Χριστουγέννων στα παιδιά σας αλλά και τα βαφτιστήρια σας.

https://www.instagram.com/p/B52FgfFpMKj/

https://www.instagram.com/p/B6AZCFbpccz/

Τα s.Oliver παρουσιάζουν την συλλογή «Merry Christmas», η οποία χωρίζεται σε δυο κατηγορίες, την «X-mas World» και την «Gift guide». Και στις δύο θα βρεις εορταστικά outfits αλλά και αξεσουάρ με φανταχτερά χρώματα και σχέδια. Μάλιστα στην «Gift guide» θα βρεις υπέροχες προτάσεις για δώρα. Για παράδειγμα, ζεστά πλεκτά σκουφάκια για κορίτσια και αγόρια, γάντια, τσαντάκια για τις μικρές κυρίες αλλά και ζώνες κα παπιγιόν για τους μικρούς gentleman. Φέτος είναι must όπως φαίνεται η παγιέτα αλλά και το καρό στα πουκάμισα. Και τα δύο σχέδια είναι εξίσου γιορτινά.

 

  

 

Στην αλυσίδα καταστημάτων Zara, θα βρεις την collection «Party» που από το όνομα της, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ρούχα ειδικά σχεδιασμένα για τις μέρες των Χριστουγέννων. Πουά, παγιέτα, βελούδο σε αποχρώσεις παλ, λευκό, μπλε είναι μερικά μόνο σχέδια και χρώματα που θα ταιριάξουν σε κάθε κορίτσι. Για τα αγόρια φέτος στις γιορτές θα φορεθεί ιδιαίτερα το κοτλέ, το καρό αλλά και οι τιράντες στο παντελόνι. Το κλειδί για ένα ολοκληρωμένο σύνολο είναι τα στραφταλιζέ καλσόν για τα κορίτσια αλλά και τα εντυπωσιακά πλεκτά κασκόλ για τα αγόρια.

https://www.instagram.com/p/B4sydDwIT1R/

https://www.instagram.com/p/B4r9rThItv7/

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.