Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Σήμερα κάνουμε βόλτα στο Παγωμένο Βασίλειο

Το Santa Claus Kingdom άνοιξε τις πύλες του



Είμαστε μια ανάσα μακριά από τα Χριστούγεννα και οι βόλτες στα χριστουγεννιάτικα πάρκα έχουν την τιμητική τους. Σήμερα θα φτάσουμε μέχρι την Παιανία καθώς το Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός, μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο μαγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ΕΝΑ μόνο εισιτήριο!

Το Παγωμένο Βασίλειο για 8η χρονιά έχει ετοιμάσει την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα με πάρα πολλές εμπειρίες, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Για πρώτη φορά φέτος, επεκτείνεται και στους εξωτερικούς χώρους του MEC Παιανίας. Το Santa Claus Kingdom μεγαλώνει για να χωρέσει όλη τη μαγεία και τη χαρά του κόσμου και γίνεται πραγματικά...τεράστιο. Από την μια ο εσωτερικός χώρος που δεν επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα και από την άλλη ο εξωτερικός, ο οποίος από μόνος του μοιάζει με ξεχωριστό Λούνα Παρκ, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα παιχνίδια που θα κάνουν κάθε παιδί ευτυχισμένο.

 

 

Με συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη αγορά. Με ένα εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια τα παιδιά ξετρελαίνονται από τη χαρά τους και παίζουν ακούραστα με τις ώρες, ενώ οι γονείς μένουν με το κεφάλι τους ήσυχο για τον προϋπολογισμό τους.

 

Φυσικά, το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom, φιλοξενεί τον λατρεμένο όλων των μικρών και των μεγάλων, τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος έχει έρθει κατευθείαν από το  Ροβανιέμι. Τον συνοδεύουν τα ξωτικά του, οι νεράΐδες, ο χιονάνθρωπος Frodi, προκειμένου να παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στην πιο γιορτινή διάθεση.

 

 

Ο απέραντος αυτός κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας έχει σκοπό να σκορπίσει σε όλους μας την μαγική χρυσόσκονη των Χριστουγέννων, ώστε να ζήσουμε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα οικογενειακά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30