Φέτος το «Μαρτάκι» μας θα είναι από τα Παιδικά Χωριά SOS

 

...για να μη μας κάψει ο ήλιος!

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

Ο Μάρτης είναι μια ανάσα μακριά και όπως κάθε χρόνο τα παιδιά, και όχι μόνο, συνηθίζουν να φορούν μαρτάκι στο χέρι τους για να μην καούν από τον ήλιο. Μόλις περάσει  ο Μάρτης, το κρεμούν σε μια αμυγδαλιά για να το πάρουν  τα χελιδόνια! Κάπως έτσι έχει το έθιμο που κάθε άνοιξη ακλουθείς μαζί με τα παιδιά. Βεβαία κάποιοι επιλέγουν να κρατούν το μαρτάκι περισσότερο μέσα στην άνοιξη και το καλοκαίρι καθώς αποτελεί ένα καλαίσθητο και διακριτικό αξεσουάρ.

Φέτος μπορείς να αγοράσεις το μαρτάκι σου από ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, αφού το μαρτάκι που θα φορέσουμε, για να μη μας κάψει ο ήλιος, δεν προστατεύει μόνο εμάς, αλλά και τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS. Υπέροχα σχέδια μπορείς να βρεις και να αγοράσεις από το eshop των  Παιδικών Χωριών SOS και να βοηθήσεις να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Λίγα λόγια για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 136 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975, με σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν τα εξής προγράμματα: • Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, το Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο • Στέγες Νέων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη • Ξενώνας Bρεφών SOS στην Αθήνα • Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα, την Κομοτηνή, την Πάτρα, τον Πειραιά και τις Σάπες Ροδόπης • Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και την Πάτρα.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares