Το viral βίντεο με την 6χρονη να χορεύει με τον παππού της 

Μπορεί ο κορωνοϊός να τους χώρισε, ο χορός όμως τους ενώνει

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

 

Οι πρωτόγνωρες μέρες που βιώνει ο πλανήτης μας είναι γεγονός, με την αυτο-απομόνωση και την κοινωνική αποστασιοποίηση να είναι η νέας μας πραγματικότητα αλλάζοντας ολοκληρωτικά κάποιες από τις συνήθειες μας. Ο κορωνοϊός καραδοκεί εκεί έξω και εμείς μένουμε στο σπίτι για να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας. Οι επισκέψεις στον παππού και την γιαγιά είναι σπάνιες πια αφού προτεραιότητα τώρα είναι η ασφάλεια της υγείας τους.    

Η 6χρονη Κίρα Νίλεϊ που καθημερινά περνούσε πολλές ώρες με τον παππού της, όπως και εκατοντάδες ακόμα παιδάκια, λόγω του Covid-19 αναγκάστηκε να διατηρήσει μια απόσταση ασφαλείας από εκείνον. Παρόλο που οι αγκαλιές και τα φιλιά απαγορεύονται αυστηρά και υπάρχει ο περιορισμός της απόστασης 2 μέτρων από άνθρωπο σε άνθρωπο, κανείς δεν είπε πως απαγορεύεται ο…..αντικριστός χορός. Παππούς και εγγονή, οι οποίοι όπως μας πληροφόρησε η μητέρα της, ζουν απέναντι ο ένας από τον άλλο και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, το έριξαν στο χορό, με τον 80χρονο παππού να κάνει αστείες φιγούρες στην εγγονή του. Το συγκινητικό αλλά και αστείο βίντεο, που ανέβασε η μητέρα της Κίρα στον λογαριασμό της στο facebook έγινε πολύ γρήγορα viral με πάνω από 900 χιλιάδες προβολές.

«Η Κίρα λατρεύει τον παππού της και τώρα έχουν ξεκινήσει καθημερινά να χορεύουν από απόσταση, αφού ο κορωνοϊός τους κρατάει μακριά» έγραψε η Νίλεϊ. «Ο παππούς μου θα γίνει 81 ετών τον επόμενο μήνα και δεν τον έχω ξαναδεί να χορεύει, αλλά πραγματικά κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και ορισμένες πολύ σπέσιαλ φιγούρες».

Με αισιοδοξία, πρόληψη και δημιουργικότητα, οι μέρες της πανδημίας θα φαίνονται απλώς ένα κακό όνειρο που πέρασε πολύ γρήγορα.

I haven't posted on fb in forever...but I love this video so much! This is the street that separates my house from my parent's house, and is typically crossed multiple times throughout the day. Kira loves her "Papa" so much and they've now started daily "dance offs" since the virus is keeping them separated. My Dad is turning 81 years old next month and I've never seen him dance, but he's really putting forth great effort and has some special moves!!!! 😄 I'm sure the workers think we're crazy!!!

Posted by Sherrie Neely on Saturday, March 28, 2020

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares