Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών με την Κάρμεν Ρουγγέρη

Κάθε μεσημέρι

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Η ηθοποιός, Κάρμεν Ρουγγέρη, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα για την σημαντική συνεισφορά της στο παιδικό θέατρο, θέλοντας να βάλει και αυτή το λιθαράκι της στην καταπολέμηση αυτών των δύσκολων στιγμών που περνάμε, προχώρησε σε μια εξαιρετική πράξη για  τους μικρούς της φίλους. Η ίδια αποφάσισε, σε συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης, να μετατρέψει τον χρόνο που Μένουμε Σπίτι, σε δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση…παρέα με τα μαγικά παραμύθια της Ελληνικής Μυθολογίας.

Από τις 7 Απριλίου και κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι, η πολυτάλαντη Κάρμεν Ρουγγέρη, κρατάει απασχολημένα τα παιδιά με το μοναδικό ύφος του λόγου της αλλά και την θετική της αύρα, ταξιδεύοντας τα σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους μέσα από τα παραμύθια της Μυθολογίας. Σκοπός της είναι να κρατήσει συντροφιά στους μικρούς της φίλους, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν ποιοτικά τον χρόνο τους όσο μένουν στο σπίτι. «Μένουμε σπίτι για να προστατευτούμε και είναι ευκαιρία να τα πούμε…» αναφέρει στο spot του καναλιού του Δήμου Ξάνθης στο YouTube, όπου εκεί γίνεται και η συνάντηση κάθε μέρα. Στο πλευρό της είναι και η Χριστίνα Κουλουμπή, η οποία συμμετέχει και εκείνη με τον δικό της τρόπο σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

Με σύνθημα της, «Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινίσει…» καλεί τους μικρούς της φίλους κάθε ημέρα στις 12 το μεσημέρι να διαβάσουν μαγικά παραμύθια.

Στο κανάλι: Youtube 

& στο Facebook 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares