Η πιο cool ψηφιακή ταινιοθήκη στο σαλόνι μας

Σε streaming το "Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας"

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το παιδικό, το εφηβικό αλλά και ενήλικο κοινό του, αφού πρόσφερε μια διαφορετική οπτική του κόσμου στα παιδιά, μέσα από την ευρεία γκάμα των πολυβραβευμένων ταινιών του. Ο παιδικός και εφηβικός κινηματογράφος παρουσιάζεται αυτόφυτος και πλήρως ρεαλιστικός, δίνοντας στα παιδιά μια πρώτη γεύση της μαγικής ουσίας της 7ης τέχνης.

 

 

Πέρα από τα τετριμμένα μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών, οι συναρπαστικές ιστορίες κινουμένων σχεδίων και live action που εκπροσωπούνται στο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας αποτελούν σπουδαία ψυχαγωγική απασχόληση παιδιών μικρότερης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, αφού οι εικόνες, οι μελωδίες και οι ίδιες οι ιστορίες προσφέρουν απλόχερα ερεθίσματα στο πνεύμα, διεγείροντας την φαντασία.  

 

Μπορεί να μην μπορείς να δεις τον φίλο σου ή να τον αγγίξεις, αλλά η μουσική πάντα σας ενώνει. SOUND AND VISION, ένας παραμυθένιος φόρος τιμής στον Ντέιβιντ Μπόουι, στην Ψηφιακή Αίθουσα Προβολών του #ATHCIFF
Φεστιβάλ στο σπίτι με ακόμα περισσότερες ταινίες για παιδιά όλων των ηλικιών. 

 

Οι δημιουργοί του φεστιβάλ αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια του #ΜένουμεΣπίτι, προσφέροντας δωρεάν streaming, στο site του, αγαπημένες και βραβευμένες ταινίες που προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ τις χρονιές 2018 και 2019 για να τις απολαύσουν θεατές όλων των ηλικιών. Μικροί και μεγάλοι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν δωρεάν τα φιλμ, τα οποία είναι κατηγοριοποιημένα ανά ηλικία του θεατή: από 3+ ως 13+.

 

 

Η ψηφιακή ταινιοθήκη του Φεστιβάλ είναι διαθέσιμη στο site του εδώ. Φρόντισε, λοιπόν, να μην τις χάσεις γιατί προβάλλονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.  

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares