Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Μοντέρνα παπούτσια για κορίτσια - Δείτε τις τελευταίες τάσεις μόδας!

Τι  πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε η κόρη σας να είναι μέσα στις τελευταίες τάσεις μόδας



Η μόδα, όσο αφορά τα παιδικά ρούχα, αλλάζει τόσο γρήγορα όσο η μόδα για εμάς, τους ενήλικες. Είναι ενδιαφέρον ότι σ’ αυτή μπορούμε να δούμε τάσεις που μεταδίδονται από παιδί σε παιδί ακόμη πιο γρήγορα, γιατί όλοι γνωρίζουμε πώς ανταλλάσσουν εμπειρίες και επιθυμίες μεταξύ τους τα παιδιά.  Για αυτόν τον λόγο σήμερα αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε όλες τις τρέχουσες τάσεις μόδας όσο αφορά τα κοριτσίστικα παπούτσια, τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε η κόρη σας να είναι μέσα στις τελευταίες τάσεις μόδας.

Ποια είναι τα παπούτσια τελευταία λέξη της μόδας, τα οποία λατρεύει κάθε κορίτσι;

Οι πιο παρατηρητικές από εσάς πιθανόν ήδη έχουν βρει την απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα. Όλο και πιο συχνά βλέπουμε τα μικρά και τα μεγαλύτερα κορίτσια να φορούν μπαλαρίνες στην καθημερινότητα. Αυτά τα παπούτσια για κορίτσια είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με μπλου τζιν ή άλλα παντελόνια την άνοιξη και το φθινόπωρο, καθώς και με ένα φόρεμα, φούστα ή σορτς το καλοκαίρι. Είναι άνετα, στρωτά, τα πόδια είναι ξεκούραστα στο τέλος της ημέρας όταν τα κορίτσια είναι ιδιαίτερα δραστήρια και κάτι τελευταίο,  η ποικιλία των διαθέσιμων χρωμάτων επιτρέπει αυτά τα παπούτσια να συνδυάζονται με τα πάντα. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι είναι ένα από εκείνα τα σχέδια παπουτσιών που θα συνεχίσουν να είναι μια επίκαιρη τάση την επόμενη σεζόν!

 

Ποια θα είναι τα πιο δημοφιλή σχέδια αυτό το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι τα παιδιά είναι πιο δραστήρια και αυτό απαιτεί να έχουν αθλητικά παπούτσια ή sneakers, με τα οποία να μπορούν να τρέχουν ελεύθερα. Φυσικά, μην ξεχάσετε ποτέ να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος, ακόμη και ένα λίγο μεγαλύτερο, ώστε το παιδί σας να μην αισθάνεται δυσφορία.

Στην παιδική υπόδηση βρίσκουμε όλο και πιο συχνά τις εσπαντρίγιες. Είναι επίσης πολύ ελαφριά παπούτσια, είναι εύκολα στο καθάρισμα και είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο ή για τις διακοπές, καθώς δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στις αποσκευές.

Το καλοκαίρι κάνει ζέστη, οπότε ένα ζευγάρι ακόμα ανοιχτά παπούτσια δεν είναι ποτέ περιττό. Αυτό που σας προτείνουμε είναι να δείτε την αφθονία από  παντόφλες και σανδάλια για κορίτσια στο epapoutsia.gr, ένας εντελώς καινούριος κόσμος σχεδίων και χρωμάτων. Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε κορίτσι θα βρει τα τέλεια για αυτό παπούτσια εδώ, οπότε βιαστείτε να δείτε τις προτάσεις.
 

Ποια θα είναι τα πιο επίκαιρα χρώματα τη σεζόν που μας έρχεται;

Χρώματα όπως το λευκό και το ροζ σίγουρα θα συνεχίσουν να είναι ένα από τα πιο επιθυμητά και για τις μανάδες και για τα κορίτσια. Ωστόσο, όλο και πιο συχνά βλέπουμε πιο έντονα χρώματα, μοτίβα λουλουδιών και μοτίβα λεοπάρδαλης, τα οποία φέρνουν μια ανάσα φρεσκάδας στα μονότονα παπούτσια και φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα. Τα σκούρα χρώματα είναι προτιμότερα και πάλι εάν επιλέγετε παπούτσια για πιο βροχερές μέρες. Το πιο επίκαιρο χρώμα αυτή τη σεζόν είναι η το χρώμα «πούδρας», το οποίο κατάφερε να πλημμυρίσει όχι μόνο τις σειρές υποδημάτων για παιδιά, αλλά και όλη τη γυναικεία ένδυση. 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα epapoutsia.gr μπορείτε να ανακαλύψετε τα πιο επίκαιρα σχέδια παπουτσιών για κορίτσια, για αυτό μην χάνετε χρόνο και δείτε τις προτάσεις μας για να επιλέξετε εκείνα που θα αρέσουν στο παιδί σας!

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department