Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Το Ice Age: Scrat Tales κλείνει με χιούμορ το μάτι στην πατρότητα

Τελικά το να είσαι μπαμπάς για τον Scrat να είναι ακόμα πιο δύσκολο (κι επώδυνο) από το να κυνηγάει το βελανίδι του ως την άλλη άκρη της γης



Το τρέιλερ του Ice Age: Scrat Tales μόλις κυκλοφόρησε από την Disney+. Το τρέιλερ ακολουθεί τον αγαπημένο σκίουρο που υπάρχει από την πρώτη ταινία της Εποχής των Παγετώνων. Ονομάζεται Scrat. Το τρέιλερ δημιουργεί το τέλειο hype για την ταινία καθώς ακολουθεί το ταξίδι του νεογέννητου μωρού του Scrat. Έχει ήδη κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου στο Disney+. Η μικρού μήκους σειρά κινουμένων σχεδίων θα έχει 6 επεισόδια.

Ο Chris Wedge δανείζει τη φωνή του για τον Scrat ενώ ο Karl Wahlgreen θα είναι ο Baby Scrat. Παραγωγός της σειράς είναι ο Anthony Nisi, ενώ οι Andrew Milstein και Robert L Baird είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του έργου.

https://www.youtube.com/watch?v=qbRNa6H-WkI

Ποιος είναι ο Scrat;

Άτομα που δεν είναι θαυμαστές του franchise μπορεί να μην αναγνωρίσουν τον χαρακτήρα. Ωστόσο, η γοητεία και η γλυκύτητα του σκίουρου Scrat μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε σε χρόνο μηδέν. Ο Scrat είναι ένας χαριτωμένος σκίουρος που έχει εμμονή με τα βελανίδια που μπορεί να βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο για να φτάσει σε αυτά. Είναι πάντα σε ένα κυνήγι για περισσότερα βελανίδια, είτε για να φάει είτε να αποθηκεύσει. Αλλά όπως συμβαίνει, η μοίρα πάντα παρεμποδίζει και ο Scrat δεν μπορεί να πάρει εύκολα το βελανίδι στο σπίτι.

Σε όλες τις διαφορετικές ταινίες της Εποχής των Παγετώνων, ο Scrat ήταν ένας σταθερός χαρακτήρας. Ενδιάμεσα στις σκηνές φαίνεται να κυνηγά βελανίδια. Ο σκίουρος με δόντια σπαθιά λατρεύει να συλλέγει βελανίδια και δεν διστάζει να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο γι' αυτό.

Σε όλες τις ταινίες της Εποχής των Παγετώνων στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Scrat, οι περισσότερες από τις αλληλεπιδράσεις του ήταν μόνο με τον Sid, τον βραδύποδα. Στην πρώτη ταινία, ο Scrat επιτέθηκε στον Sid επειδή του πήρε το βελανίδι. Το 2013, ο σκίουρος ονομάστηκε μασκότ των Blue Sky Studios, που είναι θυγατρική της 20th Century Fox. Το 20th Century Fox ανήκει πλέον στην Disney.

Ο χαρακτήρας είναι τόσο αγαπητός που είναι επίσης μέρος του διάσημου παιχνιδιού Scrat's Nutty Adventure. Περίπου στο 89% των ατόμων που κατέβασαν το παιχνίδι άρεσε.

Τι αφορά η ταινία;

Ice Age: Scrats Tale μας ταξιδεύει στο ταξίδι του Scrat να γίνει πατέρας. Το τρέιλερ μας δείχνει τους αγώνες του Scrat να μεγαλώσει ένα άτακτο μωρό σκίουρο. Η σειρά θα μας ταξιδέψει στα διάφορα σκαμπανεβάσματα της πατρότητας, καθώς το δίδυμο πατέρα και γιου δένονται μεταξύ τους. Βλέπονται επίσης να μάχονται για το πολύτιμο βελανίδι με το οποίο έχουν εμμονή.

Σε ένα από τα promo poster της ταινίας, μπορεί κανείς να δει τον Scrat να κρατά το πολύτιμο βελανίδι του και το μωρό του σκίουρο σε έναν μυτερό βράχο πάγου. Το τρέιλερ μας δείχνει ξεκαρδιστικά κομμάτια όπως ο Scrat να αλλάζει τις πάνες του μωρού με φύλλα καθώς αυτό κάνει πιπί πάνω του.

Οι θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία της σειράς. Αν και το concept της σειράς διαφέρει από τις πιο γνωστές ταινίες, εξακολουθεί να είναι καλά νέα καθώς οι θαυμαστές θα ανυπομονούν για το επόμενο επεισόδιο και θα υπάρχει άφθονο περιεχόμενο, σε αντίθεση με τις περιορισμένες εμφανίσεις στις ταινίες.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη