Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού

Τα μωρά του Ιουλίου έχουν τη δική τους ξεχωριστή προίκα



Τα καλοκαιρινά μωρά είναι ήδη αρκετά τυχερά. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι τα πάρτι γενεθλίων τους επισκιάζονται από μεγάλες διακοπές, και υπάρχει τόσο υπέροχος καιρός! Αλλά τα μωρά του Ιουλίου είναι ιδιαίτερα τυχερά. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, τα μωρά που γεννιούνται τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού μπορεί να έχουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τους υπόλοιπους από εμάς χάρη σε όλο το επιπλέον ηλιακό φως που τους δίνει βιταμίνη D στους πρώτους μήνες τους, γεγονός που τους βοηθά να μεγαλώσουν πιο υγιή και να ψηλώσουν περισσότερο. Ακολουθούν μερικά πιο αντιπροσωπευτικά στοιχεία για τα μωρά του Ιουλίου…

Το ζώδιο των μωρών του Ιουλίου είναι Καρκίνος ή Λέων

Εάν το μωρό σας γεννηθεί από την 1η Ιουλίου έως τις 22 Ιουλίου, τότε είναι Καρκίνος, που έχουν για σύμβολο το καβούρι. Οι Καρκίνοι είναι συμπονετικοί, πολύ ευαίσθητοι και αγαπούν… αλλά προσέξτε τείνουν να αποσύρονται συναισθηματικά (έτσι πρέπει η μαμά κι ο μπαμπάς τους να τους δώσουν πολλά εργαλεία για να μάθουν να αντιμετωπίζουν αυτά τα μεγάλα συναισθήματα). Εάν το μωρό σας γεννηθεί μεταξύ 23 και 31 Ιουλίου, τότε είναι Λέων. Ο Λέων είναι πιστός, σίγουρος και γεμάτος χαρίσματα, με σύμβολο που αντιπροσωπεύεται από το βασιλικό λιοντάρι. Και ενώ ο Λέων απολαμβάνει να είναι το λαμπερό επίκεντρο της προσοχής των άλλων, μπορεί να θυμώσει όταν η προσοχή απομακρυνθεί από πάνω του.

Τα μωρά του Ιουλίου έχουν δύο λουλούδια

Τα μωρά του Ιουλίου μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά και το άρωμα όχι μόνο ενός αλλά δύο ειδικών λουλουδιών γέννησης. το δελφίνιο και το νούφαρο. Το δελφίνιο λέγεται ότι συμβολίζει τους δεσμούς της αγάπης και κάθε χρώμα του έχει ένα ιδιαίτερο νόημα μπόνους: Για παράδειγμα, το ροζ σημαίνει ευθραυστότητα, το λευκό σημαίνει μια ευτυχισμένη διάθεση, το μωβ συμβολίζει μια πρώτη αγάπη και το μπλε συνδέεται με τη χάρη. Το δεύτερο λουλούδι γέννησης είναι το νούφαρο, το οποίο λέγεται ότι αντιπροσωπεύει την αγνότητα και το μεγαλείο.

Τα μωρά του Ιουλίου έχουν ξεχωριστό πολύτιμο λίθο

Το ρουμπίνι είναι ξεχωριστό για το ότι είναι το πιο πολύτιμο από όλους τους πολύτιμους λίθους. Στην πραγματικότητα, θεωρείται τόσο σημαντικό που οι αρχαίοι Ινδουιστές το ονόμασαν «βασιλιά των πολύτιμων λίθων». Ως ο βασιλιάς των πολύτιμων λίθων, το ρουμπίνι λέγεται ότι σημαίνει πάθος, αγάπη και επιτυχία. Το όνομά του προέρχεται από το Latin Rubeus, που σημαίνει κόκκινο.

Τα μωρά του Ιουλίου είναι τόσο ηλιόλουστα όσο ο μήνας γέννησής τους

Η επιστήμη μπορεί να μας πει πολλά για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αναπτυχθούν και να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές κατάφεραν να βρουν μια συσχέτιση μεταξύ των μωρών που γεννήθηκαν τον Ιούλιο και της προοπτικής τους για τη ζωή αργότερα. Αποδεικνύεται ότι τα μωρά του Ιουλίου έχουν υψηλότερο ποσοστό «ηλιόλουστης διάθεσης» και μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαταραχών της διάθεσης, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης ως ενήλικες.

Τα μωρά του Ιουλίου τείνουν να έχουν μεγάλο αυτοέλεγχο.

Τα μωρά τον Ιούλιο, σύμφωνα με μια νέα μελέτη, έχουν τη μεγαλύτερη ικανότητα να αυτορρυθμίζουν τη συναισθηματική εσωτερική τους ζωή, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της επιθετικότητας, όπως η αναστάτωση λόγω της απώλειας ενός παιχνιδιού ή της αφαίρεσης ενός παιχνιδιού από αυτά. Σίγουρα, θα πρέπει ακόμα να αντιμετωπίσετε τη φάση του μικρού παιδιού, αλλά ίσως για τους γονείς των μωρών του Ιουλίου, δεν θα είναι τόσο κακό.

Τα μωρά του Ιουλίου μπορεί να έχουν μια καλλιτεχνική νοοτροπία

Τα μωρά που γεννήθηκαν τον Ιούλιο είναι πιο πιθανό να μεγαλώσουν για να γίνουν καλλιτέχνες, σύμφωνα με μια έκθεση δεδομένων απογραφής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα μωρά του Ιουλίου είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρα

Όταν το μωρό σας ζωγραφίζει το πρώτο του αριστούργημα, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να το κάνει με το αριστερό του χέρι, τουλάχιστον σύμφωνα με μια μελέτη. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα μωρά που γεννιούνται τον Ιούλιο έχουν σημαντικά υψηλότερες πιθανότητες να γεννηθούν με την τάση να είναι αριστερόχειρες.

Τα μωρά του Ιουλίου ανήκουν σε παρέα με διασημότητες

Δεν γνωρίζετε φίλους ή οικογένεια που γεννήθηκαν τον Ιούλιο; Αυτό είναι εντάξει, η το μωρό του Ιουλίου έχει την τύχη να βρίσκεται σε κάποια εντυπωσιακή παρέα. Διασημότητες που μοιράζονται γενέθλια με το μικρό σας περιλαμβάνουν τους Liv Tyler, Kevin Hart, Olivia Munn, Morgan Freeman, Tom Hanks, ακόμη και την ίδια την πριγκίπισσα Άννα (και την Νταϊάνα), την Kristen Bell και πολλούς άλλους.

Τα μωρά του Ιουλίου έχουν τη δική τους ξεχωριστή προίκα - Childit - Τα πάντα για το παιδί

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός