Skip to main content

SEX

Γιατί αργεί να τελειώσει;

Καθυστερεί να τελειώσει; Μάθε τι φταίει. 


Φύλλις Νικολάου

Το σεξ μεταξύ σας είναι υπέροχο αλλά αντιμετωπίζεις ένα και μόνο πρόβλημα…  αργεί υπερβολικά να «τελειώσει» με αποτέλεσμα μέχρι να πέσει αυλαία στο show, εσύ να μετράς προβατάκια ή να φτιάχνεις τη λίστα του σούπερ μάρκετ στο μυαλό σου. Διάβασε τι προκαλεί την καθυστέρησή σου και μάθε τι μπορείς να κάνεις για να ρίξεις αυλαία σε αυτό το πρόβλημα. .

Τι είναι;

Η καθυστερημένη εκσπερμάτιση ή απουσία εκσπερμάτισης εννοούμε πως ο άνδρας χρειάζεται πολύ χρόνο μέχρι να εκσπερματίσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας ή σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να εκσπερματίσει καθόλου.

Γιατί αργεί να τελειώσει;

Κατ’αρχάς, να σε καθησυχάσουμε: δεν φταις εσύ για την όποια καθυστέρηση αλλά ορισμένες παθήσεις οι οποίες εμποδίζουν την εκσπερμάτιση. Ποιες είναι αυτές; Ο σακχαρώδης διαβήτης, νευρολογικά προβλήματα, προβλήματα του προστάτη ή ανατομικά προβλήματα στην ουρήθρα. Επιπλέον, άλλοι «συνήθεις ύποπτοι» για το πρόβλημα αυτό ενδέχεται να είναι και ορισμένα φάρμακα (π.χ. ηρεμιστικά, αντιιταμινικά, αντικαταθλιπτικά) τα οποία ενδέχεται να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία της εκσπερμάτισης.

Αργεί να τελειώσει; Πώς θα βάλεις –κυριολεκτικά– τέλος

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείς να χτυπήσεις το πρόβλημα στην ρίζα του, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

* Η καλή επικοινωνία μεταξύ σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Αν η προσπάθεια αυτή δεν αποδώσει καρπούς ένας ειδικός μπορεί να βοηθήσει.
* Αν το πρόβλημα οφείλεται στη λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων, μπορεί να τροποποιηθεί η δοσολογία τους ή να αντικατασταθούν με άλλα.
* Ο καλός ύπνος, η άσκηση, η υγιεινή διατροφή και ο περιορισμός του αλκοόλ μπορούν να τον επαναφέρουν σε (χρονολογική) τάξη.

Διαβάστε επίσης

SEX

Είμαι περίεργη που δεν θέλω τελευταία να κάνω σεξ;

Εκτός από την υπερβολική ζέστη, έχεις τουλάχιστον 9 άλλους λόγους ώστε είναι εντελώς φυσιολογικό και να μη σου λείπει καθόλου

SEX

Sexting χωρίς φίλτρα: Eκεί που όλα επιτρέπονται!

Δεν φοράς μάσκα και μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να κάνει τα δικά της…

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral