10 αλήθειες για το σεξ που φέρουν τη σφραγίδα της επιστήμης

Μπορεί να τις αρνείσαι όσο θέλεις, αλλά εμείς έχουμε αδιάσειστα στοιχεία.

Φύλλις Νικολάου

Μπορεί ακόμη να αναζητάς τον έρωτα της ζωής σου, μπορεί να διαβάζεις για να δώσεις εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο ή να δοκιμάζεις τις αντοχές σου στον εργασιακό τομέα, αλλά σίγουρα θέλεις να κάνεις καλό σεξ. Διάβασε παρακάτω και μάθε 10 ακλόνητες αλήθειες για την αγαπημένη νυχτερινή (και όχι μόνο) δραστηριότητα όλων των ενηλίκων.

1. Το μέγεθος δεν μετράει. Μετράει, όμως, το… πάχος. Σε αυτό τουλάχιστον συγκλίνουν τα συμπεράσματα διαφόρων μελετών, που φανερώνουν το ενδιαφέρον σου για την περίμετρο του πέους, αλλά όχι για το μήκος του.

2. Οι αγκαλιές μετά το σεξ δεν αρέσουν μόνο σε εσένα, αλλά και σε εκείνον. Ο λόγος δεν είναι η εξάντλησή του, αλλά η ψκυτοκίνη. Η γνωστή και ως ορμόνη της αγάπης κατακλύζει το σώμα και των δυο σας μετά το σεξ. Συνέπεια αυτού είναι -σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης (2008)- να νιώθει εντονότερη την ανάγκη της τρυφερότητας και την επιθυμία να σε εμπιστευτεί. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν για να καλύψεις τυχόν κενά.

3. Το πορνό σε ερεθίζει όσο και εκείνον. Η άποψη ότι τα επίπεδα υγρασίας σου χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εκτοξευθούν στα ύψη είναι μύθος. Απόδειξη; Το συμπέρασμα ερευνητών του McGill University στο Μόντρεαλ, που επιστρατεύοντας ειδική τεχνολογία (2008), διαπίστωσαν ότι ο χρόνος που χρειάζονται οι άντρες για να ερεθιστούν βλέποντας πορνό είναι 664.6 δευτερόλεπτα (11 λεπτά) ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για τις γυναίκες είναι 743 δευτερόλεπτα (12 λεπτά).

4. Το χέρι του σε βοηθά να υπολογίσεις το… μέγεθός του. Όπως προκύπτει από μελέτη του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, όσο μακρύτερος είναι ο παράμεσός του, τόσο μεγαλύτερο είναι και το «όπλο» του. Η εξήγηση; Και τα δύο αυτά άκρα του διαμορφώνονται βάσει των επιπέδων τεστοστερόνης που δέχεται όσο βρίσκεται στην κοιλιά της μητέρας του. Αν λοιπόν ο παράμεσός του έχει το ίδιο μέγεθος με τον μέσο του ή είναι μικρότερος από αυτόν, τα επίπεδα της τεστοστερόνης δεν είναι για ρεκόρ Guinness. Αν όμως τον ξεπερνάει κατά πολύ, ετοιμάσου για την κορύφωση.

5. Τα οne-night stands δεν είναι για όλους. Μπορεί το περιστασιακό σεξ να είναι αναζωογονητικό, αλλά αν δεν είσαι αποφασισμένη, το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις. Αυτό προκύπτει από μελέτη του Πανεπιστημίου του Ντίρχαμ (Durham, 2008), όπου φαίνεται ότι μόνο το 54% των γυναικών που είχαν δοκιμάσει one-night stand, έμειναν με θετικές εντυπώσεις.

6. Καμία βαλεριάνα! Ο οργασμός είναι το καλύτερο φυσικό ηρεμιστικό. Το μυαλό σου αδειάζει από σκέψεις και δε σε απασχολούν πλέον ούτε η δουλειά, ούτε τα οικονομικά σου προβλήματα. Αυτό το ευχάριστο… απόλυτο κενό σου, επιβεβαιώνουν Ολλανδοί ερευνητές, που, «σκανάροντας» τον εγκέφαλό σου, μελέτησαν τις αντιδράσεις του στη διάρκεια του οργασμού. Το συμπέρασμα είναι ότι συναισθήματα όπως άγχος, φόβος και αγωνία σού είναι άγνωστες λέξεις, καθώς οδεύεις προς την κορύφωση. 

7. Το χρήμα φέρνει τον οργασμό. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Newcastle (2009), οι γυναίκες που είχαν πλούσιους άντρες έφταναν σε οργασμό συχνότερα από τις υπόλοιπες. 

8. You can leave your… socks on! Άλλαξε τον γνωστό ύμνο του στριπτίζ και κάνε σεξ φορώντας μόνο τις κάλτσες σου. Όχι, δεν έχει να κάνει με κάποιο φετίχ του, αλλά με το εντυπωσιακό συμπέρασμα ολλανδικής έρευνας, που επισημαίνει ότι τα κρύα πόδια δυσκολεύουν τον οργασμό και των δυο σας. Σε ζευγάρια που με γυμνά πόδια άγγιζαν την κορύφωση σε ποσοστό 50%, οι κάλτσες το εκτόξευαν στο θεαματικό 80%.

9. Ο ιδρώτας του σε ανάβει. Αν έχεις πιάσει τον εαυτό σου, να απολαμβάνει τη μυρωδιά των T-shirts του μετά το γυμναστήριο, δεν είσαι… ανώμαλη. Από μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ (Berkeley) αποδεικνύεται ότι ο αντρικός ιδρώτας διεγείρει τις γυναίκες, αυξάνοντας μεταξύ άλλων τον καρδιακό παλμό, την πίεση του αίματος και την αναπνοή τους και δημιουργώντας μια γενικότερη ευδιαθεσία.

10. Καλό φιλί = σίγουρο σεξ. Σύμφωνα με έρευνες, ο άντρας που φιλάει ωραία έχει περισσότερες πιθανότητες να καταλήξει μαζί σου στο κρεβάτι.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares