Δύσκολη μέρα στη δουλειά; Να πώς θα το ξεπεράσεις!

Τι θα διώξει μακριά κάθε τοξική σκέψη.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Νεύρα, νεύρα, νεύρα. Πάλι το αφεντικό σου σού έκανε κουρέλι το νευρικό σύστημα. Και μόλις επέστρεψες σπίτι, ενώ θα ήθελες να είχες βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Μαλδίβες.

Τι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα;

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο ίσως; Καλή ιδέα.

Σεξ με τον σύντροφό σου; Καλύτερη ιδέα!

Αυτή τη στιγμή, και μετά από τόση πίεση ο οργανισμός σου είναι γεμάτος στρες και στο μυαλό σου τριγυρνάνε τοξικές σκέψεις. Ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για σένα είναι σεξ.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι έπειτα από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά η φυσική επαφή - είτε πρόκειται για μια αγκαλιά είτε ερωτική συνεύρεση- μπορεί να βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου και να μειώσει το στρες.

Πρόσεξε το καλύτερο: Τα ευεργετικά οφέλη του σεξ δεν ισχύουν μόνο για την ώρα που το απολαμβάνεις αλλά διαρκούν και τις ακόλουθες ημέρες! Πόσο τέλειο είναι αυτό;

Έχω ένα καλό νέο και για τον σύντροφό σου: Σε κάτι τέτοιες στιγμές που βρίσκεσαι σε ένταση και έχεις μέσα σου θυμό που πρέπει να εκτονωθεί, η αδρεναλίνη σου βρίσκεται πολύ ψηλά και οι πιθανότητες να αποδώσεις τα μέγιστα στο κρεβάτι είναι τεράστιες. Κοίτα να δεις που στο τέλος ο καλός σου θα ευγνωμονεί το αφεντικό σου...

 

 


 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares