Είναι τόσο σημαντικό το afterplay στο σεξ; - AllYou.gr

Search

 

Είναι τόσο σημαντικό το afterplay στο σεξ;

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

> SEX ::
10 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Γυρίζει πλευρό και κοιμάται. Σου δίνει ένα φιλί και σηκώνεται να ντυθεί να πάει να δει το ματς ή να μιλήσει στο τηλέφωνο. Μόλις έχετε κάνει σεξ και ενώ εσύ θέλεις να κάνετε λίγο γούτσου-γούτσου, λίγες αγκαλίτσες, αυτός σε αφήνει στα κρύα του λουτρού.

Είναι πως δεν σε θέλει; Όχι. Είναι απλά ότι οι άντρες δεν έχουν τόσο πολύ ανάγκη όσο εμείς το λεγόμενο afterplay. Το να μείνεις εκεί, αγκαλιασμένος με τον άλλον και να απολαύσεις τη στιγμή.

Να μιλήσεις τρυφερά, να φιληθείς, να χωθείς στη θέρμη της αγκαλιάς. 

Όσο σημαντικό είναι το foreplay, τα προκαταρκτικά παιχνίδια, τόσο σημαντικό είναι και το afterplay, το μετά του σεξ. Και μάλιστα αυτό είναι σύμφωνα με τους ειδικούς που καθορίζει την οικειότητα του ζευγαριού. 

Τι να κάνω, θα μου πεις. Να τον τραβήξω να έρθει και πάλι στο κρεβάτι; Ναι, γιατί όχι; Πες του πόσο πολύ σου αρέσει να μένετε για λίγο αγκαλιά μετά το σεξ. Κάνε το afterplay απολαυστικό και ελκυστικό. Θυμηθείτε τα παλιά, γελάστε, φάτε κάτι κι ας λερωθούν τα σεντόνια, οργανώστε μια έξοδο ή μια εκδρομή. 

Προς Θεού, μην μιλήσετε για τον ΕΝΦΙΑ που ήρθε. Μην οργανώσετε τη λίστα του σούπερ μάρκετ. Μην ανοίξετε τηλεόραση. Μην σηκώνετε τα τηλέφωνα. Μην γκρινιάζετε ο ένας στον άλλον. Μην σηκωθείς να κλείσεις το πλυντήριο. Μην ξενερώνετε.

Κρατήστε για λίγα λεπτά τη στιγμή. Δεν είναι μόνο το σεξ που σας φέρνει κοντά. Είναι και το μετά. 

Σαν να βλέπεις ματς με τους κολλητούς, να τελειώνει και να μην σχολιάζεις τίποτα μετά. Για να μιλήσουμε με τους δικούς τους όρους.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Αγάπη μου σήμερα έχουμε κεράσια…

H αλλιώς το απόλυτο sexual superfood

Let' s talk about Sexting

..γιατί το συγκεκριμένο «τζίνι» δεν γυρνά ποτέ πίσω στο μπουκάλι

One night stand... και μετά;

..διότι το "μετά" μετράει!