Skip to main content

SEX

Γίνε καλύτερη στο σεξ, κάνοντας μαθήματα.. yoga!

7 λόγοι για να την αγαπήσεις.



Η yoga δεν βελτιώνει απλά την ευλυγισία του σώματος. Είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που βελτιώνει ριζικά τη σεξουαλική ζωή με πολλούς τρόπους, φέρνοντας περισσότερους και μεγαλύτερης διάρκειας οργασμούς. 

Ακολουθείς ήδη ένα πρόγραμμα γυμναστικής και σε εκπλήσσει το παραπάνω νέο; Μάθε τώρα 7 λόγους για να αγαπήσεις τη yoga και βάλ΄την στην (ερωτική) ζωή σου, χωρίς δεύτερη σκέψη! 

1. Βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση, που πρακτικά σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και μετά, το μυαλό «καθαρίζει» και αποβάλλει κάθε ενοχλητική ή αγχωτική σκέψη. Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να δείξεις περισσότερη προσοχή στις αισθησιακές στιγμές που περνάς με το σύντροφο σου και να στοχεύσεις στα σημεία που σας... βάζουν φωτιά.

2. Συμβάλει στην αποδοχή του σώματος σου. Οι άνθρωποι που επιλέγουν τη συγκεκριμένη σωματική άσκηση, έχουν μια ιδιαίτερη άποψη: όλοι είμαστε τέλειοι, ο καθένας με τον τρόπο του. Η αποδοχή λοιπόν της εμφάνισης σου, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τίποτα δεν είναι πιο σέξι στο κρεβάτι, από το να αισθάνεσαι άνετα με αυτό που είσαι και να το υποστηρίζεις όντας γυμνή. 

3. Σε "εκπαιδεύει" για μαραθώνιο σεξ. Στην πραγματικότητα, αυτό θα πει πως η σωματική αντοχή αναπτύσσεται μέσω στατικών θέσεων yoga. Επομένως, μαθαίνεις να παραμένεις χαλαρή ακόμα και στις πιο άβολες στάσεις.

4. Σε χαλαρώνει. Και ξέρεις πολύ καλά πώς η χαλάρωση σου ανοίγει το δρόμο για τη σεξουαλική πράξη, σωστά; 

5. Ανεβάζει τη λίμπιντο. Η γιόγκα βοηθά τη σεξουαλική ενέργεια να ρέει ελεύθερα στο σώμα σου, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η ορμή που νιώθεις για το άλλο σου μισό.

6. Είναι διεγερτική. Συμβάλλει στην παραγωγή των ορμονών που σε κάνουν αισιόδοξη και χαρούμενη. Το σεξ μοιάζει πιο ελκυστικό, είναι άρα πιο πιθανό να συμβεί και η πράξη πιο απολαυστική. 

7. Διατηρεί υγιή τα γεννητικά όργανα, μέσω της ομαλής κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή της πυέλου. 

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!