Σέξι goji

To κόκκινο Viagra της φύσης

Νανά Χατζή

Μια παλιά κινέζικη παροιμία λέει ‘’ μην φας ποτέ goji αν ταξιδεύεις μακριά από το σπίτι σου’’, που σημαίνει αν είσαι χιλιόμετρα μακριά από τον σύντροφό σου, μην καταπιείς τον απαγορευμένο καρπό, γιατί σίγουρα θα αμαρτήσεις… Ο θυμόσοφος Κινέζικος λαός ήξερε πολύ καλά τις ιδιότητες του κόκκινου μαλακού καρπού που η δυτική διατροφολογία επίσης έχει κατατάξει στα souper foods.

Με την κατανάλωση των goji berries τονώνεται η παραγωγή της αυξητικής ορμόνης, η οποία με τη σειρά της τονώνει την τεστοστερόνη, ορμόνη της σεξουαλικής απόδοσης. Με απλά λόγια το κόκκινο μούρο εκτινάσσει στο θεό την τεστοστερόνη, προσφέροντας εύρωστη στύση και τόνωση της libido!

goziin.jpg

Έτσι αποτελεί το ιδανικό φυσικό φάρμακο για όσους νιώθουν ανόρεκτοι για σεξ, ή βλέπουν οτι με την πάροδο των χρόνων έχουν χάσει ελαφρώς την αρχική τους διάθεση για τρέλλες. Ολοι οι ειδικοί υποστηρίζουν οτι η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για αυτές τις δουλειές η τεστοστερόνη, μπορεί μετά τα σαράντα ή τα πενήντα να υπολειτουργεί.

Η κατανάλωση του κόκκινου καρπού βοηθά την ορμόνη αυτή να λειτουργεί κανονικά σαν να είμαστε εικοσάρες, και δεν σταματάει μόνο εδώ… Βοηθά στο ανοσοποιητικό σύστημα, στην διάθεση, στην γενική καλή κατάσταση του οργανισμού και καταπραύνει το στρες. Δεν είναι τυχαίο οτι σε όλη την Ασία το goji berry εδώ και αιώνες θεωρείται η απόλυτη υπερτροφή!

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares