Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που οδηγεί τις γυναίκες στην απιστία!

Δεν θέλουμε, απαραίτητα, να χωρίσουμε...

Γεωργία Κοντού

Η απιστία μιας γυναίκας σε ένα γάμο -ή ένα μακροχρόνιο δεσμό- δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η σχέση γι' αυτήν έχει τελειώσει. Σύμφωνα με νέα έρευνα σε γυναίκες 35-45 ετών, η οποία παρουσιάστηκε σε συνάντηση της Αμερικανικής Σεξολογικής Ένωσης, το μοναδικό πράγμα που αποζητά το 66% των γυναικών που μπλέκουν σε εξωσυζυγικές περιπέτειες είναι μεγαλύτερο "ερωτικό πάθος".

"Ένα μακροχρόνιο εύρημα της σεξολογίας δείχνει ότι το σεξ με τον ίδιο άντρα καταλήγει πληκτικό", όπως επιβεβαιώνει και ο συγγραφέας της μελέτης Eric Anderson, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ. Αν λοιπόν σου ξεφύγει ένα χασμουρητό την επόμενη φορά που ο -επί πολλά χρόνια- σύντροφός σου αρχίσει να σε χαϊδεύει και να σε φιλάει, να ξέρεις ότι δικαιολογείσαι από την επιστήμη.

Από την άλλη, το παραπάνω εύρημα δεν δικαιολογεί και την απιστία: Προτού λοιπόν ξεκινήσεις να ανταλλάσσεις πονηρά μηνύματα με το γοητευτικό συνάδελφο, προσπάθησε να ανανεώσεις τη σεξουαλική ζωή με το σύντροφό σου. Πλησιάζει άλλωστε και το Erotic Art Festival 2014, όπου θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις και ομιλία της Dr Ruth.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares