Skip to main content

SEX

S for Sexy Sunday

5 sex tips για να έχουν τα πράγματα ενδιαφέρον...



Το πιο σημαντικό όργανο στο σεξ είναι ο εγκέφαλος: το καλύτερο σεξ το κάνεις με αυτόν που είσαι πολύ ερωτευμένος, ή πολύ δεμένος και νιώθεις μεγάλη άνεση. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν δώσει σήμα ο εγκέφαλος, μην περιμένεις εύκολα να λειτουργήσει το σώμα. Άρα, όσο πιο πολύ επιθυμείς κάποιον, όσο πιο κοντά του νιώθεις, τόσο πιο ερωτική και απογειωτική θα είναι η επαφή.

- Εκφράσου ελεύθερα: είσαι λοιπόν με το καινούργιο σου φλερτ και τον θέλεις τρελά. Όμως το σεξ είναι κάθε άλλο παρά συναρπαστικό. Η μόνη λύση είναι να εκφραστείς ελεύθερα. Εξήγησέ του με ωραίο τρόπο και χωρίς να ντρέπεσαι,  τι σου αρέσει και τι όχι και θα δεις ότι αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα βοηθήσει την κατάσταση.

- Η ποικιλία είναι σημαντική: Πολλά ζευγάρια κολλάνε στις ίδιες στάσεις, με την ίδια ακριβώς σειρά, λένε ο ένας στον άλλο τις ίδιες φράσεις και μέσα σε λίγο καιρό, το σεξ καταλήγει να γίνει ρουτίνα. Η λύση είναι οι συνεχείς αλλαγές. Αλλάξτε δωμάτιο, φύγετε διακοπές, κάντε σεξ το πρωί αν συνηθίζετε να κάνετε το βράδυ, προσθέστε που και που μια παραλλαγή και λίγο “πιπέρι”. Όσο προσπαθείτε να έχετε ποικιλία, τόσο τα πράγματα θα συνεχίζουν να έχουν ενδιαφέρον.

- Μην υποτιμάς το λιπαντικό: απογειώνει όλες τις στιγμές που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες και κάνουν μια μέτρια έως καταστροφική επαφή, μέχρι και συναρπαστική… Μεγάλη εφεύρεση το λιπαντικό!

- Μην περιμένεις να είναι πάντα συγκλονιστικά: ελάχιστα είναι τα ζευγάρια, που κάθε φορά που κάνουν σεξ βλέπουν αστράκια. Ακόμη και εκείνοι που γενικώς έχουν πολύ καλή σεξουαλική ζωή, ομολογούν ότι μόνο δύο, ή τρεις στις δέκα φορές είναι πραγματικά πολύ καλές!

foto: hosanna, chichostess, threeregionnc, ajquotes

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ