4 σούπερ ερωτογενή σημεία... 

που λίγες τα ξέρουν!

Νανά Χατζή

Κρύο, καιρός για δύο και το allyou σου δίνει τις τέλειες λύσεις, για να έχετε να ασχολείστε τα δυο σας και να μην βαρεθείτε ποτέ!

Ημέρα καινούργιων σέξι ανακαλύψεων πάνω στο σώμα του αγαπημένου σου, αλλά και στο δικό σου σήμερα. Φεύγοντας από τα γνωστά σημεία όπως ο λαιμός, οι θηλές και η ευαίσθητη περιοχή, υπάρχουν και κάποιες περιοχές του σώματος που ο πολύς ο κόσμος δεν γνωρίζει ως ερωτογενείς, γι´αυτό και δεν ασχολείται. Αν θες να γίνεις η θεά του σεξ και να σε κυνηγάει για να βρεθείτε οι δύο σας, διάβασε παρακάτω:

Το εσωτερικό των μηρών σου: άφησε τον αγαπημένο σου να κάνει ένα ελαφρύ μασάζ και να ασχοληθεί με την περιοχή αυτή, χωρίς όμως να ακουμπήσει το επίμαχο σημείο. Σε πέντε λεπτά θα έχεις ανατιναχτεί!

Τα δάχτυλα του χεριού του: δοκίμασε να φιλήσεις απαλά την παλάμη του και να ζεστάνεις μέσα στο στόμα σου ένα, ένα τα δάχτυλα του. Όταν δεις ότι αρχίζει να κλείνει τα μάτια του, δώσε έμφαση σε ένα δάχτυλο και περιποιήσου το ιδιαιτέρως.

Οι γλουτοί σου: σημείο που δεν απελευθερώνεται ποτέ, όλη την ημέρα κλεισμένο στα ρούχα και καταπιεσμένο σε μια καρέκλα. Κι όμως, η περιοχή είναι γεμάτη απολήξεις νεύρων και αν ο σύντροφός σου την ενεργοποιήσει με ένα αισθησιακό μασάζ, θα σου δώσει χαρά μεγάλη…

Το αντρικό περίνεο: είναι η περιοχή ανάμεσα στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό και σπάνια οι γυναίκες ασχολούνται μαζί του. Κι όμως, είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές στο αντρικό σώμα και οι ελαφρές μαλάξεις στην περιοχή, αποτελούν το απόλυτο προκαταρκτικό παιχνίδι.

Έξτρα σέξι tip

Τα στόμα του αλλιώς: δοκίμασε να πιείς μια μικρή γουλιά κρασί, να την ζεστάνεις στο στόμα σου και να την περάσεις με το φιλί στο στόμα του…

Photo:this isglamorous, out of sight movie

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares