Skip to main content

SEX

4 σημεία του αντρικού σώματος που δεν προσέχεις αρκετά (αλλά θα έπρεπε)

Φτάσ' τον στην κορυφή. 



Την στιγμή που όλες ψάχνουμε τον τρόπο για να κάνουμε την ερωτική επαφή με τον σύντροφο μας ακόμη καλύτερη, την ώρα που οι περισσότερες παραπονιόμαστε πως το αγόρι μας δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στον υπόθεση «προκαταρκτικά», υπάρχουν μερικά σημεία στο κορμί ενός άντρα που αν τα αγγίξεις σωστά είναι αρκετά για να φτάσουν τη λίμπιντο του στα ύψη αναθερμαίνοντας την χημεία μεταξύ σας. Έρευνες έδειξαν πως τα μέρη με τις περισσότερες νευρικές απολήξεις το σώμα ενός αγοριού είναι αυτά που προσέχουμε πιο σπάνια. Ανακάλυψε ποια είναι...

1. Το σημείο μεταξύ κάτω χείλους και πηγούνι

Τα χείλη του φυσικά και είναι μια ερωτογενής περιοχή. Το σημείο κάτω από τα χείλη του, όμως, είναι ακόμα πιο σέξι για να του δώσεις μερικά φιλιά. Οι επιστήμονες βρήκαν πως αυτό το μικρό σημείο είναι γεμάτο υπερευαίσθητους νευρικούς υποδοχείς που τον τρελαίνουν σε κάθε άγγιγμα. Δοκίμασε το και δεν θα το πιστεύεις.

2. Το μπροστινό μέρος του λαιμού

Οι γυναίκες δίνουμε φιλιά στα πλαϊνά τμήματα του λαιμού του, αλλά αγνοούμε πως το καλύτερο σημείο για εκείνον βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το μήλο του Αδάμ. Αυτό το σημείο συνδέεται με τα σεξουαλικά του όργανα, οπότε η διέγερση του είναι σχεδόν ακαριαία.

3. Οι ρώγες 

Θα ξέρεις φυσικά πως οι δικές σου ρώγες είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο. Οι ειδικοί αναφέρουν πως στους άντρες είναι ακόμα πιο ευαίσθητο. Για τους περισσότερους άντρες είναι μια περιοχή που καμία γυναίκα δεν έχει εξερευνήσει. Άγγιξε τες, φίλησέ τες και θα του χαρίσεις αιφνιδιαστικά κύματα απόλαυσης.

4. Το σημείο κάτω από τον αστράγαλο

Στο κόκκαλο του αστραγάλου υπάρχει ένα σημείο με μέγεθος όσο το δαχτυλικό σου αποτύπωμα το οποίο, σύμφωνα με έρευνες, έχει απεριόριστες δυνατότητες για να του δώσεις στιγμές ηδονής. Το σημείο συνδέεται με τα σεξουαλικά του όργανα και, αν ασκήσεις πίεση, απελευθερώνει συναισθήματα ικανοποίησης.

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.