Σεξ στο νερό: Γιατί δεν είναι τόσο ειδυλλιακό όσο δείχνει

Οι (άγνωστοι) κίνδυνοί του.

Γεωργία Κοντού

Μπορεί να δείχνει και να ακούγεται αισθησιακό, τροφοδοτώντας μερικές από τις πιο σέξι εικόνες και φαντασιώσεις. Όμως το σεξ μέσα στο νερό, είτε πρόκειται για θάλασσα είτε για πισίνα είτε ακόμα και για την μπανιέρα, δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο ειδυλλιακό όσο μοιάζει. Αντιθέτως, κρύβει κινδύνους που μπορεί να μη γνωρίζουμε.

Συγκεκριμένα, όλα τα είδη του νερού, τόσο το θαλασσινό όσο και το γλυκό νερό, π.χ., στα ποτάμια και τις λίμνες, περιέχει βακτήρια. Αυτά, στη διάρκεια του σεξ, μπορεί να εισχωρήσουν στον κόλπο, αυξάνοντας τον κίνδυνο για καλοκαιρινές λοιμώξεις που άνετα θα χαλούσαν τις διακοπές σου – και γενικά, το καλοκαίρι σου. Το νερό της πισίνας, από την άλλη, μπορεί να απολυμαίνεται, αλλά τα χημικά που περιέχει επίσης μπορεί να αποδειχθούν ερεθιστικά για την «ευαίσθητη περιοχή».

Όμως το νερό σαμποτάρει και την ερωτική απόλαυση. Εμποδίζει τη φυσιολογική λίπανση της περιοχής, αυξάνοντας τις τριβές και τις πιθανότητες πόνου. Και, το χειρότερο; Αν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, μπορεί να σπάσει λόγω της αυξημένης τριβής, εκθέτοντάς σε σε μια πιθανή εγκυμοσύνη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Και τι γίνεται με το σενάριο «στην μπανιέρα δυο δυο»; Και σε αυτή την περίπτωση η επαφή με το νερό δεν επιτρέπει την επαρκή λίπανση της περιοχής, οπότε όσο πιο στεγνοί απ’ έξω, τόσο το καλύτερο.

Photo by Joshua Rawson-Harris on UnsplashAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares