Skip to main content

SEX

Τι κάνω όταν τελειώνει γρήγορα;

Από συχνότητα πάτε καλά, όμως όταν το πράγμα πάει στη διάρκεια υπάρχουν θεματάκια. Βρες εδώ τα απαραίτητα τιπς για να κάνεις το σεξ να διαρκεί όσο εσύ πραγματικά επιθυμείς



Κάποια πράγματα στη ζωή έχουν φτιαχτεί για να μην διαρκούν πολύ, όπως η πίτσα που καταβρόχθισες χθες με το ταίρι σου στο ραντεβού σας. Το σεξ μεταξύ σας όμως θα έπρεπε να διαρκεί πολύ περισσότερο από όσο τώρα για να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι, γι’ αυτό και είναι καιρός να αναλάβεις δράση. Ακολουθούν 5 τρόποι που θα απογειώσουν την κατάσταση στο κρεβάτι σας (και όχι μόνο) για σεξ που πραγματικά διαρκεί.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά

Τις περισσότερες φορές διαρκούν ελάχιστα, άλλες τα ξεχνάμε εντελώς. Κι όμως τα προκαταρκτικά μπορούν να απογειώσουν το σεξ και να βοηθήσουν ώστε αυτό να διαρκεί περισσότερο, αφού προκαλούν και στους δύο ερωτικούς συντρόφους κλιμακούμενη διέγερση, ενώ δένουν περισσότερο το ζευγάρι. Την επόμενη φορά επένδυσε περισσότερο χρόνο σε αυτά και θα μας θυμηθείς.

Χρησιμοποιήστε βοηθήματα

Μπορεί να πιστεύεις ότι με τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών «κλέβεις» όμως προκειμένου να φτάσετε και οι δύο σε οργασμό, έχοντας πρώτα εξασφαλίσει διάρκεια στο σεξ, οφείλεις να τα δοκιμάσεις. Αν ο παρτενέρ σου τελειώνει νωρίτερα από όσο θα ήθελες, χρησιμοποίησε πριν από αυτόν έναν δονητή και προχωρήστε λίγο αργότερα στη διείσδυση ώστε να έρθετε σε οργασμό παρέα.

Δοκιμάστε τεχνικές βαθιών αναπνοών

Η αναπνοή επιτρέπει στην ενέργεια να ρέει στο σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρει την ένταση των αισθήσεων του κάτω μέρους του στο υπόλοιπο. Με βαθιές αναπνοές μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και οργασμός χωρίς την παραμικρή διέγερση άλλου τύπου, γι’ αυτό και οι αναπνοές αποτελούν βασικό συστατικό του ταντρικού σεξ. Δοκιμάστε παρέα τεχνικές αναπνοών και θα δείτε ότι αμέσως θα λειτουργήσουν υπέρ σας όσον αφορά στη διάρκεια του σεξ.

Ασχολήσου με την απόλαυση του παρτενέρ σου

Όταν ο ένας από τους δύο βρίσκεται κοντά στην κορύφωση, προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφιερωθείτε στην απόλαυση του έτερου παρτενέρ σας, κάνοντας κάτι σαν «διαλλειματικό» σεξ. Κατ’ αυτόν τον τρόπο και οι δύο ερεθίζονται περισσότερο και όχι μόνο διαρκεί περισσότερο το σεξ, αλλά επιτυγχάνονται και εντονότεροι οργασμοί.

Δοκιμάστε κάτι καινούριο

Όταν βρισκόμαστε σε σχέση με έναν άνθρωπο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πολύ πιθανό να οι στάσεις στο σεξ να καταντούν από ένα διάστημα και μετά ρουτίνα, γι’ αυτό και το σώμα κατά τη διάρκεια του σεξ λαμβάνει το μήνυμα να έρθει σε κορύφωση πολύ νωρίτερα από τις αρχές της σχέσης. Οι νέες στάσεις στο σεξ, όπως και οι νέες αισθήσεις κατά τη διάρκεια αυτού θα το κάνουν αυτομάτως να κρατήσει περισσότερο. Όσο πιο άγνωστες, τόσο πιο καυτές!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.