Τα 5 πράγματα που ελπίζει ο σύντροφός σας να κάνετε την πρώτη φορά που κάνετε σεξ μαζί

Τι περιμένει από εσάς ο παρτενέρ σας;

Ναταλία Πετρίτη

Έχετε φτάσει πια σε μια ηλικία που ξέρετε ακριβώς τι θέλετε στη σεξουαλική σας ζωή και το διεκδικείτε χωρίς δισταγμό από την πρώτη κιόλας φορά. Τι είναι αυτό που ελπίζουν όμως οι άνδρες να τους κάνετε και καμιά φορά διστάζουν να το ζητήσουν; Το AllYou έχει τις απαντήσεις.

Ο σύντροφός σας κατά πάσα πιθανότητα ελπίζει να:

Είστε ενεργή:

Δεν χρειάζεται να κάνετε σαν να είστε ολυμπιονίκης, αλλά προσπαθήστε να είστε όσο πιο ενεργή γίνεται και μην αφήνετε το σύντροφό σας να κάνει όλες τις κινήσεις και να παίρνει όλες τις πρωτοβουλίες μόνος του.

Μην αγχώνεστε για την εικόνα του σώματός σας:

Το να κρύβεστε κάτω από τα σεντόνια ή να σβήνετε το φως μαρτυρά το άγχος για την εικόνα σας, πράγμα που κανένας άνδρας δεν θέλει να συμβαίνει. Για να είναι εκεί μαζί σας σημαίνει πως σας θέλει για αυτό που είστε και αυτό που είστε οφείλετε να το αγαπήσετε όσα κιλά κι αν είστε, ό,τι ύψος και να έχετε και όσες ραγάδες κι αν περήφανα φέρετε στο σώμα σας.

Μην αγχώνεστε και μην πιέζετε για την επίδοσή του:

Η πρώτη φορά που κάνουμε σεξ με έναν άνθρωπο μπορεί πολλές φορές να συνοδεύεται με μπόλικο άγχος επίδοσης και εν τέλει χαμηλή επίδοση. Φροντίστε να μην αγχωθείτε ούτε και να πιέσετε το ταίρι σας. Μπορεί η πρώτη φορά να μην λειτουργήσει, η δεύτερη όμως θα είναι εγγυημένα καλύτερη.

Βεβαιώστε τον ότι απολαμβάνετε τη στιγμή:

Πολλές φορές η αμηχανία της πρώτης φοράς σημαίνει ότι ακόμα κι αν περνάτε όμορφα και απολαμβάνετε τη στιγμή, δεν μοιράζεστε τα συναισθήματά σας. Βεβαιώστε λοιπόν τον σύντροφό σας ότι περνάτε καλά, αν φυσικά συμβαίνει όντως, και δώστε του το πράσινο φως να συνεχίσει αυτό που κάνει καλά.

Μην συζητήσετε ακριβώς μετά το σεξ που κατευθύνεται η σχέση σας:

Έχετε κάνει σεξ μαζί μόλις πρώτη φορά. Αν του αρέσετε πραγματικά θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να ξανακανονίσετε έξοδο. Μην είστε βιαστική και μην πιέζετε καταστάσεις.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares