Skip to main content

SEX

5 tips για ασφαλές και απολαυστικό sexting

 Οι απαραίτητες συμβουλές για πρωτάρες στο sexting



Το sexting μπορεί να σου ακούγεται άβολο αν δεν το έχεις ξανακάνει ποτέ, όμως μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή όπως ακριβώς και τα πετυχημένα προκαταρκτικά. Βρες εδώ τις απαραίτητες συμβουλές για να είναι απολύτως απολαυστικό και πάνω από όλα ασφαλές.

Δώσε βάση στη συναίνεση

Στο σεξ το Α και το Ω είναι η συναίνεση και η επιβεβαίωση ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν και διασκεδάζουν εξίσου με αυτό που συμβαίνει. Μην προχωρήσεις στο να κάνεις sexting αν ο παρτενέρ σου σου στείλει ένα steamy μήνυμα χωρίς εσύ να επιθυμείς πραγματικά να συμβεί. Όταν νιώσεις έτοιμη ρώτα αν και η άλλη πλευρά επιθυμεί εξίσου να το κάνετε και απολαύστε τη στιγμή.

Χρησιμοποίησε το sexting σαν προκαταρκτικά

Ποιος είπε ότι το sexting χρειάζεται να μείνει μόνο στην επικοινωνία σου με τον παρτενέρ σου μέσω μηνυμάτων. Μπορείς πάντα να κάνεις sexting χρησιμοποιώντας το σαν teaser όσων θα ακολουθήσουν όταν βρεθείτε από κοντά, απογειώνοντας έτσι τη σεξουαλική σου ζωή.

Χρησιμοποίησε το sexting για να ρίξεις υπονοούμενα

Το sexting μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, πέρα από την προφανή απόλαυση που θα σου προσφέρει, όταν το χρησιμοποιήσεις και για να ρίξεις υπονοούμενα ως προς αυτά που θέλεις να κάνετε στο σεξ με τον σύντροφό σου από κοντά και πάντα δίσταζες να εκφράσεις.

Δώσε προσοχή στο τι στέλνεις

Στο sexting περιλαμβάνονται και οι γυμνές και φωτογραφίες και τα βίντεο, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα hot, αλλά μπορεί να ενέχει και κινδύνους. Πριν να στείλεις κάτι τέτοιο, βεβαιώσου ότι εμπιστεύεσαι 100% τον άνθρωπο με το οποίο κάνετε σεξ και χρησιμοποίησε εφαρμογές όπου οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν μπορούν να γίνουν download. Επιπλέον, απόφυγε να δείχνεις το πρόσωπό σου ή χαρακτηριστικά όπως ένα μοναδικό τατουάζ.

Μην κάνεις save φωτογραφίες και βίντεο

Ακόμη όμως κι αν χρησιμοποιείς μια εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να σώσεις στη συσκευή σου το καυτό υλικό του sexting ή αν το κάνεις με έναν μόνιμο σύντροφο ετών, έχε στο νου σου ότι το υλικό αυτό μπορεί πάντα να πέσει στα χέρια ενός τρίτου, από ένα μικρό παιδί που θα παίξει στο κινητό σου ή από έναν ληστή που θα σου αρπάξει τον υπολογιστή. Όσο λοιπόν κι αν μπαίνεις στον πειρασμό να κρατήσεις ένα «σουβενίρ» της όμορφης αυτής στιγμής με τον σύντροφό σου, απόφυγέ το για την δική σας ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30