Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την καθαριότητα και τη συντήρηση των sex toys σας

Η ασφάλειά σας προέχει!

Ναταλία Πετρίτη

Τα sex toys εδώ και πολλά χρόνια έχουν μπει για τα καλά στην σεξουαλική ζωή και την καθημερινότητα εκατομμυρίων ζευγαριών στον κόσμο, πράγμα όχι άξιο απορίας, αφού μπορούν πραγματικά να απογειώσουν την απόλαυση κατά τη διάρκεια του sex. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί χρήστες τους, ωστόσο, είναι ότι τα sex toys για να είναι ασφαλή και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χρήζουν και ιδιαίτερης μεταχείρισης και καθαριότητας. Αν λοιπόν χρησιμοποιείτε αντίστοιχα βοηθήματα ή αν σκέφτεστε να τα δοκιμάσετε, συνεχίστε να διαβάζετε!

Προτού αγοράσετε, μάθετε από τι υλικά είναι φτιαγμένα τα sex toys σας

Καθώς η αγορά είναι πλέον γεμάτη από sex toys και μάλιστα σε πολλές διαφορετικές τιμές, φροντίστε να προσέξετε από τι υλικά είναι φτιαγμένα αυτά που σκοπεύετε να αγοράσετε. Αποφύγετε όσα περιέχουν phthalates, καθώς αυτού του είδους τα υλικά είναι υπεύθυνα για ορμονικές διαταραχές.

Επιπλέον, αποφύγετε τα sex toys που είναι φτιαγμένα από πορώδη υλικά, αφού εξαιτίας της ιδιότητας αυτής δεν καθαρίζουν σε βάθος και ενδέχεται να ευθύνονται για τη μετάδοση διάφορων μολύνσεων.

Καθαρίστε και στεγνώστε τα μετά από κάθε χρήση

Τα sex toys πρέπει να καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση και σίγουρα αν χρησιμοποιούνται με διαφορετικούς σεξουαλικούς παρτενέρ. Κι αυτό καθώς η κακή καθαριότητα ενός sex toy ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα όπως ουρολοιμώξεις, ΣΜΝ και άλλους ιούς.  

Διαβάστε σωστά τις οδηγίες των sex toys σας και καθαρίστε τα σύμφωνα με αυτές. Πολλά από αυτά μπορούν καθαριστούν ακόμη και στο πλυντήριο. Επιπλέον, όταν τα καθαρίσετε, φροντίστε να τα σκουπίσετε πολύ καλά ώστε να απομακρυνθεί όλη η υγρασία που ενδεχομένως να έχουν ακόμη, ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία μούχλας.

Χρησιμοποιήστε τα sex toys σας μαζί με προφυλακτικό όποτε αυτό είναι εφικτό

Ένας δονητής μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί μαζί με προφυλακτικό, γεγονός που κάνει τη χρήση του ακόμη πιο ασφαλή και για τους δυο σας.

Χρησιμοποιήστε πραγματικά sex toys και αποφύγετε άλλου είδους αντικείμενα

Ο πειρασμός να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα της καθημερινότητάς σας ως βοηθήματα στο σεξ μπορεί να είναι υπαρκτός, όμως αυτά σίγουρα δεν έχουν δημιουργηθεί για αυτό και μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμούς ή και σοβαρές μολύνσεις. Για αυτόν τον λόγο, κάντε καλύτερα τις αγορές σας από ένα sex shop και προτιμήστε sex toys καλής ποιότητας από μεγάλες εταιρίες.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares