Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

Ναταλία Πετρίτη

Αναζητάς τρόπους να απογειώσεις το foreplay μαζί του και να τον κάνεις να σε σκέφτεται 24/7; Τότε πειραματίσου με όλα τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του, τα φιλιά στα οποία μπορούν πραγματικά να τον τρελάνουν.

Παίξε με τον λοβό του αυτιού

Τα απαλά φιλιά στο λοβό του αυτιού είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι μεταξύ σας. Ψιθύρισέ του όσα θέλεις να κάνετε και μην ντραπείς να μπεις σε πιο dirty λεπτομέρειες.

Πειραματίσου με το πίσω μέρος των γονάτων

Όσο περίεργο σημείο κι αν ακούγεται, το πίσω μέρος των γονάτων θεωρείται ερωτογενής ζώνη, γι’ αυτό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της χαρίσεις την απαραίτητη προσοχή. 

Δούλεψε με το κάτω μέρος των κοιλιακών του

Η περιοχή ανάμεσα στον αφαλό και τη μέση μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό πεδίο δράσης για τα χείλη σου. Χτίζει επίσης σταδιακά προσδοκίες για πράγματα ακόμη πιο χαμηλά, που σίγουρα θα τον κάνουν να μη βλέπει την ώρα.

Δώσε προσοχή στους γοφούς

Τα κόκκαλα των γοφών είναι επίσης μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή που μπορείς να φιλήσεις, να γλύψεις και ασκήσεις ελαφρά πίεση. Είναι και το follow-up όσων θα κάνεις στους κοιλιακούς του.

Παίξε με το μέσα μέρος των μηρών του

Λογικά το έχει κάνει και ο ίδιος σε εσένα και έχεις ξετρελαθεί. Τότε κάνε κι εσύ το ίδιο!

Φίλα τον οπουδήποτε όσο έχει κλειστά τα μάτια

Παίξτε το παιχνίδι του blindfold, επιλέγοντας ένα απαλό μαντήλι για να του κλείσεις τα μάτια. Φίλα τον τότε οπουδήποτε, χωρίς εκείνος να το περιμένει.

Επένδυσε στο λαιμό

Το 29% των ανδρών σύμφωνα με έρευνα του RedBook αναφέρει τον λαιμό ως το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματός του. Ξεκίνα λοιπόν να τον φιλάς στα χείλη και κατέβα σιγά σιγά προς τον λαιμό του με απαλές κινήσεις. Μην το παρακάνεις όμως γιατί τότε θα κάνουν την εμφάνισή τους οι πιπιλιές που δύσκολα κρύβονται στο γραφείο!

Δώσε βάση στην πλάτη

Μην παραμελήσεις την πλάτη του, την οποία μπορείς να φιλήσεις από το πάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης μέχρι χαμηλά, συνεχίζοντας με ένα αισθησιακό μασάζ.

Παίξε με το πέος του

Σίγουρα δεν μπορείς να αφήσεις έξω από όλο αυτό το πέος του, που είτε είσαι διατεθειμένη να προχωρήσεις σε στοματικό έρωτα είτε όχι, μπορείς να φιλήσεις απαλά στην κορυφή του και να απογειώσεις τα πράγματα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares