5 λόγοι για τους οποίους δεν ευχαριστιέσαι το σεξ

Τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή;

Ναταλία Πετρίτη

Μήπως η ερωτική σου ζωή είναι χλιαρή ή και εντελώς αδιάφορη; Βαριέσαι πλέον να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου; Τότε οι πιθανότητες λένε ότι μάλλον δεν κάνετε το καλύτερο πιθανό σεξ. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, εμείς συγκεντρώσαμε 5 κοινές αιτίες, αλλά και τις απαραίτητες συμβουλές, που θα δώσουν χωρίς αμφιβολία νέα πνοή στη σεξουαλική σου ζωή και ευχαρίστηση.

Δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη της ευχαρίστησής σου

Το σεξ μπορεί να χρειάζεται δύο, αλλά είναι βασικό ότι μπορείς να αναλάβεις τα ηνία της προσωπικής σου ευχαρίστησης. Μη βασίζεσαι μόνο στον σύντροφό σου για να ικανοποιηθείς, αλλά πάρε από μόνη σου πρωτοβουλίες. Καθοδήγησέ τον επίσης κάθε φορά που κάνει κάτι για να σε ευχαριστήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει. Πέρασε επίσης χρόνο μόνη σου, ώστε να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου και να ανακαλύψεις τι σου ταιριάζει. Μόλις καταλάβεις τι χρειάζεσαι θα ξέρεις και τι να ζητήσεις από τον παρτενέρ σου. Να είσαι απαιτητική και πάντα δημιουργική.

Δεν επικοινωνείς επαρκώς

Ακόμα κι αν επικοινωνείς άψογα με το σύντροφο σου μπορεί αυτό να αλλάζει στα πλαίσια του σεξ, λόγω του ότι ενδεχομένως ντρέπεσαι. Φρόντισε λοιπόν να διεκδικήσεις όσα πραγματικά επιθυμείς χωρίς κόμπλεξ και ντροπές και σύντομα όλα θα αλλάξουν. Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι που διάβασες αλλά φοβάσαι για το τι θα πει ο φίλος σου; Πάρε το ρίσκο και μην καταπιέζεις την επιθυμία σου.

Δεν χρησιμοποιείς προστασία

Το να μην χρησιμοποιείτε προφυλάξεις, πέρα από επικίνδυνο για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και ΣΜΝ, είναι και η βασική αιτία του ότι νιώθεις ανασφαλής όσο κάνετε σεξ. Και το άγχος αυτό προφανώς σε μπλοκάρει από το να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη στιγμή.

Ανησυχείς για το πώς φαίνεσαι

Κόντρα σε ό,τι χαζομάρα μπορείς να έχεις στο μυαλό σου λόγω των στερεοτυπικών και καταπιεστικών προτύπων ομορφιάς, ο άνθρωπος που σε επέλεξε για σύντροφό του το έκανε γιατί θεωρεί ότι είσαι η πιο hot γυναίκα εκεί έξω. Αγκάλιασε τη σεξουαλικότητα σου και νιώσε όμορφη γιατί έτσι κι αλλιώς είσαι!

Δεν πειραματίζεσαι αρκετά

Μερικές φορές, αυτό που χρειάζεται για να ανάψουν τα πράγματα στο σεξ είναι να εκπλήξει ο ένας τον άλλον κάτω από τα σεντόνια. Γίνε λίγο πιο δημιουργική για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του φίλου σου και για να ανταποδώσει φυσικά και εκείνος.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares