5 πράγματα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις πριν το σεξ

Ποια είναι τα don’ts για πριν από το σεξ;

Ναταλία Πετρίτη

Μάθε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις πριν από το σεξ, ώστε να το απολαύσεις ακόμα περισσότερο μαζί με τον ερωτικό σου σύντροφο.

Μην επιλέξεις ένα βαρύ γεύμα

Θα έτρωγες ποτέ κάτι βαρύ πριν πας στο γυμναστήριο; Όχι φυσικά! Έτσι και στο σεξ, αποφεύγουμε τα βαριά γεύματα πριν από αυτό, καθώς όχι απλά δεν θα μπορούμε να αποδώσουμε, αλλά σύντομα θα θέλουμε να κοιμηθούμε λόγω της εντολής του οργανισμού μας να επικεντρωθεί στη διαδικασία της πέψης.

Μην πιείς πολύ αλκοόλ

Αν και λίγο αλκοόλ μπορεί να σε βάλει στο κλίμα πιο εύκολα, μην το παρακάνεις καθώς θα δυσκολευτείς να φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό.

Μην ανησυχείς για το πώς φαίνεσαι

Η ανασφάλεια για το σώμα σου μπορεί να βλάψει την ερωτική σου ζωή. Ο σύντροφός σου σε θέλει για αυτό που είσαι, οπότε προσπάθησε να αγαπήσεις πραγματικά τον εαυτό σου, συμπεριλαμβανομένων των ατελειών που έτσι κι αλλιώς όλες και όλοι έχουμε!

Απόφυγε την αποτρίχωση λίγες ώρες πριν

Το ξύρισμα πριν το σεξ μπορεί να ευνοήσει τις μολύνσεις, μιας και υπάρχουν μικρές γρατζουνιές ή πληγές στο σώμα μας. Ερεθισμοί μπορεί να προκληθούν και από το κερί στο δέρμα σε συνδυασμό με την τριβή κατά τη διάρκεια του σεξ, γι’ αυτό προτίμησε να κάνεις αποτρίχωση τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν.

Μην χρησιμοποιείς sex toys χωρίς να τα απολυμάνεις στο τέλος

Γιατί ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσετε και μαζί μετά και αν δεν έχουν καθαριστεί σωστά, μπορούν να δημιουργήσουν πολλές μολύνσεις. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares