Πώς να φτάσεις σε πολλαπλό οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ

Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να βιώσεις την απόλυτη συνθήκη ηδονής

Ναταλία Πετρίτη

Σύμφωνα με έρευνες που έχει διεξάγει η ιατρική κοινότητα ανά τα χρόνια, όλες οι γυναίκες είναι ανατομικά ικανές να πετύχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά την σεξουαλική επαφή. Κι όμως αυτοί σπάνια επιτυγχάνονται σύμφωνα με τις εμπειρίες που έχουν μοιραστεί χιλιάδες γυναίκες κατά τη διάρκεια των σχετικών αυτών ερευνών. Η βασική αιτία για αυτό δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι σπάνια τα ζευγάρια αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο για να συμβεί αυτό, ενώ την ίδια στιγμή δεν είναι λίγα τα προβλήματα της καθημερινότητας που ρίχνουν τελικά την σεξουαλική επιθυμία τους.

Ο πολλαπλός οργασμός είναι μια σειρά οργασμών που συμβαίνουν σε γρήγορη διαδοχή και είναι κάτι που δύναται να συμβεί αποκλειστικά στις γυναίκες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι, σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες δεν βιώνουν μια περίοδο σεξουαλικής ανάδρασης (το χρονικό διάστημα μετά την εκσπερμάτιση, όταν ο άντρας χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει), αλλά μπορούν και ανταποκρίνονται αμέσως μετά τον δικό τους οργασμό σε συνεχόμενη και περισσότερη κλειτοριδική, ή/και κολπική διέγερση.

Έτσι, οι γυναίκες μπορούν να εκπαιδεύσουν σώμα και πνεύμα ώστε να έχουν πολλαπλούς οργασμούς, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Δώστε έμφαση στο να μάθετε καλά το σώμα σας

Αναζητήστε και εντοπίστε εκείνα τα σημεία ακριβώς που σας ερεθίζουν περισσότερο και εκείνα που έχουν την αντίθετη επίδραση για εσάς στο σεξ. Έτσι θα έρχεστε γενικά πιο εύκολα σε οργασμό και σταδιακά θα μπορέσετε να πετύχετε και τον πολλαπλό οργασμό που επιθυμείτε.

Εξασκηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση

Η εξάσκηση είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε αυτό που θέλετε στο σεξ. Είτε μόνη, είτε με τον σύντροφό σας. Σημαντικό είναι επίσης να δοκιμάσετε ό,τι εσείς νομίζετε πως θα σας βοηθούσε, όπως λιπαντικά και sex toys.

Μη βιάζεστε

Επιβραδύνετε τις κινήσεις σας και κάντε πολλά ερωτικά προκαταρκτικά παιχνίδια, που εστιάζουν κυρίως στην διέγερση της κλειτορίδας σας. Οι αργές και μεθοδικές κινήσεις στο σεξ βοηθούν στο να επιτευχθεί ευκολότερα ο πολλαπλός οργασμός.

Χαλαρώστε

Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσετε σε πολλαπλό οργασμό αν προηγουμένως δεν έχετε χαλαρώσει επαρκώς ώστε να φτάσετε στον πρώτο! Μετά από αυτόν, οι επόμενοι οργασμοί έρχονται ευκολότερα, με τον δεύτερο να συμβαίνει συνήθως μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, και τον τρίτος ακόμη και σε μόλις δύο λεπτά. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares