4 μικροαλλαγές που θα δώσουν το απαραίτητο boost στη σεξουαλική σου ζωή

Αλλαγές που μπορείς να κάνεις σήμερα για να δεις τα αποτελέσματά τους άμεσα

Ναταλία Πετρίτη

Νιώθεις ότι το τελευταίο διάστημα η σεξουαλική σας ζωή μοιάζει να βαλτώνει; Έχεις ανάγκη από μια ανανέωση και νέα πνοή στο σεξ με τον σύντροφό σου; Τότε προχώρησε στις παρακάτω μικροαλλαγές στη σεξουαλική σας καθημερινότητα και σύντομα θα πάρετε το απαραίτητο boost που έχετε και οι δύο ανάγκη.

Κάνε αλλαγές στην κρεβατοκάμαρα

Μια καινούρια λάμπα με πιο ατμοσφαιρικό φωτισμό, τα αγαπημένα σας αρωματικά κεριά, σατέν σεντόνια και ό, τι άλλο εσύ νομίζεις, μπορεί να σας δώσει το απαραίτητο έναυσμα για περισσότερες περιπτύξεις στο κρεβάτι, ξυπνώντας την ερωτική σας διάθεση και λίμπιντο.

Κλείστε τα κινητά

Όπως και την τηλεόραση. Γενικά μείνετε μακριά από κοινωνικά δίκτυα και οθόνες τις στιγμές που περνάτε μαζί στο σπίτι και αφιερώστε χρόνο ο ένας στον άλλο για να κουβεντιάσετε, να αγκαλιαστείτε και να περάσετε γενικά όμορφα ο ένας με τον άλλο. Και φυσικά η ερωτική σας διάθεση θα επηρεαστεί για καλό από αυτή σας την κίνηση.

Ανταλλάξτε κομπλιμέντα

Κι όμως, ένα απλό, μικρό κομπλιμέντο από εσένα προς τον άνθρωπό σου και το αντίθετο, μπορούν να ξυπνήσουν για τα καλά τον ερωτισμό ανάμεσά σας, δίνοντας το απαραίτητο boost στη σεξουαλική σας ζωή.

Αφήστε και λίγο την κρεβατοκάμαρα

Μπορεί να είναι ο βασικός σεξουαλικός προορισμός, αλλά σίγουρα δεν είναι και το μόνο σημείο του σπιτιού όπου μπορείτε να απολαύσετε το σεξ. Γι’ αυτό αφήστε για λίγο την κρεβατοκάμαρα και εξερευνήστε και άλλα μέρη όπου μπορεί το πάθος να ξυπνήσει για τα καλά, από τον καναπέ του σαλονιού μέχρι το ντουζ ή τον πάγκο της κουζίνας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares