6 εντυπωσιακά δεδομένα που δεν γνώριζες για την κλειτορίδα σου

Διάβασε εδώ πληροφορίες για το θαυματουργό σημείο του σώματός σου

Ναταλία Πετρίτη

Πόσο σίγουρη είσαι ότι γνωρίζεις όλα όσα θα έπρεπε για την κλειτορίδα σου; Διάβασε εδώ πληροφορίες για το θαυματουργό σημείο του σώματός σου, που σου χαρίζει μερικές από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στην καθημερινότητά σου.

  1. Η κλειτορίδα είναι µόνο µερικώς ορατή µε γυµνό µάτι. Στην πραγµατικότητα έχει µήκος περίπου 10 εκατοστά (σαν ένα µέσο πέος σε ηρεµία) αλλά τα τρία τέταρτά της είναι κρυµµένα µέσα στο γυναικείο σώµα.
  2. Μεγαλώνει κατά τη διάρκεια της ζωής της γυναίκας. Μετά την εµµηνόπαυση, αυτή µπορεί να µεγαλώσει κατά 2,5 φορές απ’ ό,τι στα χρόνια της εφηβείας, γεγονός που δικαιολογεί τους πιο δυνατούς οργασµούς που έχουν πολλές γυναίκες στη µεσήλικη ζωή τους. Επιπλέον, οι γυναίκες που έχουν γεννήσει τείνουν να έχουν µεγαλύτερη σε μέγεθος κλειτορίδα, που μπορεί να φτάνει ακόμη και τα 30 εκατοστά!
  3. Περιέχει 8.000 ευαίσθητες νευρικές απολήξεις, αριθµός σχεδόν διπλάσιος από τις απολήξεις των νεύρων στη βάλανο του πέους.
  4. Η κλειτορίδα διαθέτει όπως και το ανδρικό πέος βάλανο, µια ακροποσθία (γνωστή και ως κουκούλα), στυτικό ιστό και ένα πολύ µικρό στέλεχος. Μάλιστα, όταν διεγείρεται, αυξάνεται σε µέγεθος.
  5. Οι πιο πολλές γυναίκες δεν µπορούν να έρθουν σε οργασµό µόνο µέσω της διείσδυσης, γι’ αυτό και είναι απαραίτητος ο ερεθισμός της κλειτορίδας.
  6. Ένας κλειτοριδικός οργασµός µπορεί να προκαλέσει από 3 έως 16 σπασµούς και να διαρκέσει από 10 έως 30 δευτερόλεπτα. Αυτό όµως δεν αποκλείει το γεγονός πως πολλές γυναίκες έχουν πολλαπλούς οργασµούς οι οποίοι µπορεί να συµπεριλαµβάνουν και πυελικές συσπάσεις. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares