Skip to main content

SEX

Πώς να τελειώσουμε μαζί

Μικρά tips ώστε να έρθεις σε οργασμό ταυτόχρονα με τον σύντροφό σου



Η τέχνη του να επιτυγχάνεις με τον σύντροφό σου το να έρχεστε σε οργασμό ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να είναι μυστηριώδης. Ο αμοιβαίος και ταυτόχρονος οργασμός είναι μια εμπειρία που μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή και, όσο σύνθετο κι αν είναι το να συμβεί τις περισσότερες φορές, σίγουρα αξίζει το να το προσπαθήσετε. Ακολουθούν μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να τελειώσετε μαζί.

Μην εστιάσετε στο να τελειώσετε μαζί

Η πίεση που ασκείται στο μυαλό και των δύο όταν πείτε ότι θέλετε να τελειώσετε μαζί είναι στην πραγματικότητα τεράστια, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε εξαρχής αυτή τη σκέψη. Ο αμοιβαίος και ταυτόχρονος οργασμός έρχεται απρόβλεπτα σχεδόν πάντα, γι’ αυτό εστιάστε καλύτερα στο πώς θα ικανοποιήσετε τον εαυτό και τον σύντροφό σας πιο αποτελεσματικά.

Μάθε τι σου αρέσει και τι του αρέσει πραγματικά

Πάρτε τον χρόνο σας στο να εξερευνήσετε τι σας αρέσει πραγματικά στο σεξ, από στάσεις και κινήσεις, μέχρι τον ρυθμό, το μέρος όπου συνευρίσκεστε, τα ρούχα που φοράτε, τα βοηθήματα που χρησιμοποιείτε και τους τρόπους με τους οποίους επιχειρείτε να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας. Όσα περισσότερα μαθαίνετε εξερευνώντας τα «θέλω» σας, τόσο πιο συχνά θα έρχεστε σε κοινούς οργασμούς.

pos-na-teleiosoume-mazi-2

Συγχρονιστείτε με τον σύντροφό σου

Στις πιο πρακτικές συμβουλές, όσο πιο συγχρονισμένοι είστε ως προς τον ρυθμό σας στο σεξ και τις κινήσεις σας όσο υπάρχει διείσδυση, τόσο πιο εύκολο είναι να έρθετε ταυτόχρονα σε οργασμό. Στο μεταξύ, εστιάστε ο ένας στην αναπνοή του άλλου, πράγμα που βοηθά στον συγχρονισμό, αλλά και διεγείρει ακόμη περισσότερο.

Χρησιμοποιείστε λιπαντικό

Η διαρκής λίπανση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της διέγερσης και τη βοήθειά σας στο να έρθετε σε οργασμό, γι’ αυτό χρησιμοποιείστε ένα καλό λιπαντικό στην αρχή της σεξουαλικής πράξης, όταν ακόμα βρίσκεστε στα προκαταρκτικά.

Εστιάστε στην κλειτορίδα

Η κλειτορίδα είναι το μοναδικό γυναικείο όργανο που υπάρχει στο σώμα μας αποκλειστικά για την πρόκληση απόλαυσης και για καμία άλλη λειτουργία του. Εστιάστε λοιπόν στον ερεθισμό της, είτε με τα το στόμα, είτε με τα χέρια, για τουλάχιστον 10 με 15 λεπτά πριν από το διεισδυτικό σεξ. Αυτή η προετοιμασία της θα βοηθήσει ώστε όταν αυτό ξεκινήσει, να είστε ήδη αρκετά ερεθισμένη και να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να έρθετε παρέα σε οργασμό.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.