Skip to main content

SEX

5 στάσεις στο σεξ για εκείνες τις νύχτες με κρύο

Μην αφήσετε τη χαμηλή θερμοκρασία να σας αλλάξει τα πλάνα για μια ακόμη καυτή νύχτα



Μπορεί το κρύο να έχει αργήσει να κάνει την εμφάνισή του, τα προγνωστικά δείχνουν ωστόσο ότι βρίσκεται προ των πυλών. Και παρά το γεγονός ότι σίγουρα δυσκολεύει τα πράγματα στη σεξουαλική μας ζωή – πόσο μάλλον σε σπίτια δίχως θέρμανση – αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως την καθιστά απαγορευτική εκείνες τις νύχτες που η θερμοκρασία πέφτει αρκετά χαμηλά. Να λοιπόν 5 στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε όταν το κρύο έρθει για τα καλά, για να ανεβάσετε μεταξύ σας τη θερμοκρασία στο δωμάτιο!

The Sandwich ή ενωμένο ιεραποστολικό

Αντί ο σύντροφός σου να στέκεται όρθιος από πάνω σου όσο κάνετε σεξ, δοκιμάστε να ξαπλώσει κανονικά πάνω σου ώστε να αγγίζεστε παντού. Η στάση αυτή δεν θα σας ζεστάνει απλώς, αλλά βοηθά και στην τριβή της κλειτορίδας και τον επιπλέον ερεθισμό της.

Side missionary ή ιεραποστολικό στο πλάι

Ακόμη μια παραλλαγή της κλασικής στάσης σας θέλει ξαπλωμένους και να κοιτάζεστε, όσο εσύ τυλίγεις τα πόδια σου γύρω του και η διείσδυση γίνεται στο πλάι. Με το πάπλωμα να σας σκεπάζει!

The Crab

Σε αυτή τη στάση, εκείνος κάθεται στο κρεβάτι ακουμπώντας τα χέρια πίσω και το ίδιο κάνεις κι εσύ που κάθεσαι απέναντι, ενώ μπλέκετε τα πόδια σας. Απαιτεί ωστόσο καλή φυσική κατάσταση, μιας και γυμνάζει αρκετά το σώμα.

Doggy με μαξιλάρι

Σε αυτή τη στάση, εσύ βρίσκεσαι ξαπλωμένη με ένα ζεστό μαξιλάρι από κάτω σου, ώστε να είναι το σώμα λίγο ανασηκωμένο και να γίνεται πιο εύκολα η διείσδυση.

Το squat της αγκαλιάς του

Εσύ κάθεσαι από πάνω του, στο κρεβάτι, στον καναπέ ή όπου αλλού προτιμάται και είναι αρκετά ζεστά, και εκείνος σε αγκαλιάζει όσο κάνεις την άσκηση squat για βαθύτερη διείσδυση. Και μπορεί επίσης να συμβεί όσο είστε τυλιγμένοι με την κουβέρτα σας.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός