Πώς θα έρθεις σε πολλαπλό οργασμό μέσα από τέσσερα βήματα

Δεν είναι όσο δύσκολο πιστεύεις…

Ναταλία Πετρίτη

Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν έρχονται πάντα με την ίδια μορφή, αλλά μπορεί να αποτελούνται από έναν μεγάλο και έντονο σε διάρκεια, ή έναν «τυπικό» οργασμό, που όμως οδηγεί σε περισσότερους στη συνέχεια. Επιπλέον, μπορούν να προκληθούν από κλειτοριδική επαφή και διέγερση, αλλά και εσωτερικά, με συνήθως μεγαλύτερη ένταση. Μπορεί στο μυαλό μας να είναι ένα δύσκολο κατόρθωμα, στην πραγματικότητα όμως οι πολλαπλοί οργασμοί είναι εύκολα επιτεύξιμοι όταν υπάρχει στοχευμένη μεθοδολογία για να φτάσουμε σε αυτούς, χωρίς φυσικά να τους αντιμετωπίζουμε με ψυχαναγκασμό. Ακολουθούν τέσσερα βήματα, για να κατακτήσεις και αυτό το πεδίο στο σεξ, δίνοντας νέα πνοή στην απόλαυσή σου.

Μην σταματάς τη διέγερση

Το να μη σταματάς να διεγείρεις τον εαυτό σου μετά από έναν οργασμό είναι το βασικότερο βήμα ώστε να πετύχεις τον πολλαπλό οργασμό στη συνέχεια. Αν λοιπόν έφτασες στον πρώτο οργασμό και νιώθεις ότι μπορείς να συνεχίσεις, ακούγοντας φυσικά το σώμα σου και χωρίς να το ζορίζεις, τότε μην σταματάς και σε λίγο θα νιώσεις την πολλαπλή έκρηξη της σεξουαλικότητάς σου.

Δες το αλλιώς

Αν ο πρώτος οργασμός ήταν κλειτοριδικός, μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη φορά κολπικά, αλλά και συνδυαστικά με άλλες ερωτογενείς ζώνες του σώματός σου. Γενικά μη σταματάς να πειραματίζεσαι, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα επωφεληθείς πολλαπλώς!

Βάλε στο παιχνίδι ένα sex toy

Ένα δονούμενο ερωτικό βοήθημα σε βοηθά να εναλλάσσεις την ένταση και την τριβή της κλειτορίδας και του κόλπου σου, ενώ αυτό συνεχίζει όταν εσύ σταματάς. Μπορείς επίσης να το δώσεις στον σύντροφό σου και να το χρησιμοποιεί εκείνος πάνω σου όπως νομίζει, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο χοτ.

Μην ξεχνάς τα υπόλοιπα βοηθήματα

Πέρα από ένα sex toy ή μια άλλη προσέγγιση στο σεξ, μην ξεχνάς και ένα ακόμη σημαντικό βοήθημα για τη διέγερσή σου: τις ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου ή content που μπορείς να βρεις σε σελίδες όπως το OnlyFans. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και θα δεις ότι η διέγερση θα γίνει αμέσως μεγαλύτερη,  οδηγώντας πιο εύκολα στους πολλαπλούς οργασμούς που επιθυμείς. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares