10 απλοϊκοί μα σημαντικοί τρόποι ώστε να βελτιώσεις το σεξ μεταξύ σας το 2023

Όλα εκείνα τα μικρά πραγματάκια που κάνουν όλη τη διαφορά στην ποιότητα της σεξουαλικής μας ζωής.

Ναταλία Πετρίτη

Όσο ερωτευμένο κι αν είναι ένα ζευγάρι, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης του σεξ μεταξύ του, αλλά και τις συνολικής ποιότητας της ερωτικής του ζωής. Και τις περισσότερες φορές δεν είναι καν ανάγκη να γίνουν τεράστιες αλλαγές στις συνήθειες ενός ζευγαριού για να υπάρξει η βελτίωση αυτή, με το μόνο που χρειάζεται στην πραγματικότητα να είναι η ακολούθηση μερικών απλοϊκών βημάτων που θα κάνουν όλη τη διαφορά. Να ποια είναι 10 από αυτά.

Κάνε ένα τσεκ στην υγεία σου

Δεν είναι καθόλου σπάνιο το να πονάς κατά τη διάρκεια του σεξ ή να έχεις πεσμένη libido, γεγονός που σίγουρα οφείλεται στην υγεία σου. Κάνε λοιπόν τα απαραίτητα τσεκ απ σου και σιγουρέψου ότι όλα είναι καλά, ώστε να δεις στη συνέχεια και τη βελτίωση που περιμένεις.

Δώσε έμφαση στα προκαταρκτικά

Μην μπαίνετε κατευθείαν στο ψητό, μιας που αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια που έρχονται με τα βασικά προκαταρκτικά μπορούν στην πραγματικότητα να απογειώσουν το σεξ στη συνέχεια.

Μοιράσου τις φαντασιώσεις σου με τον/την σύντροφό σου

Σταμάτα να τις κρατάς για εσένα και επικοινώνησε με το άλλο σου μισό τις φαντασιώσεις σου. Σίγουρα μερικές από αυτές θα πραγματοποιηθούν εκείνη τη στιγμή.

Μην ξεχνάς την αυτοϊκανοποίηση

Με την αυτοϊκανοποίηση θα ανακαλύψεις τι σου αρέσει, τι δεν λειτουργεί για σένα και πώς θα το επικοινωνήσεις με τον άνθρωπό σου, γι’ αυτό μην την αφήνεις όταν βρίσκεσαι σε σχέση μόνο και μόνο επειδή κάνεις σεξ με τον/την σύντροφό σου,

Επικοινωνήστε σε βάθος

Ένα ζευγάρι που επικοινωνεί ανοιχτά, συχνά και χωρίς ταμπού και επικρίσεις, ξέρει πώς θα περάσει καλά σεξουαλικά, βελτιώνοντας την ποιότητα του σεξ σταθερά.

Δείξε τρυφερότητα μέσα στη μέρα

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι ότι δεν αγγιζόμαστε μόνο όταν είναι να κάνουμε σεξ, αλλά έχουμε ανάγκη από τα τρυφερά αγγίγματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που διατηρούν τη σωματική, αλλά και την πνευματική επαφή του ζευγαριού.

Γυμνάσου συστηματικά

Οι ενδορφίνες που αποκτάς αμέσως μετά τη γυμναστική, βελτιώνουν τη διάθεση και σου δίνουν κίνητρο να κάνεις πράγματα με μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη. Και σίγουρα το σεξ συγκαταλέγεται σε αυτά.

Ακούστε μουσική

Η μουσική, ειδικά από μια λίστα που έχετε φτιάξει προσεκτικά οι δυο σας, μπορεί να απογειώσει το σεξ στη σχέση σας.

Φάε αφροδισιακά

Η libido και των δυο σας μπορεί να απογειωθεί αν επιλέξετε αφροδισιακές τροφές στην καθημερινότητά σας, αλλά και μειώνοντας σε γενικές γραμμές και τις ανθυγιεινές τροφές.

Πιείτε λιγότερο αλκοόλ

Το αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες όπως και η συχνή του κατανάλωση, μειώνει την όρεξη για σεξ και στους δυο σας. Μείνετε σε ένα-δυο ποτήρια λευκό κρασί και θα δείτε άμεση διαφορά στη διάθεσή σας.   

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares