Skip to main content

SEX

Σημείο G: 4 στάσεις στο σεξ για την απόλυτη απόλαυση

Τι να δοκιμάσεις για να εντοπίσεις το σημείο G



Το G-spot, ή αλλιώς Grafenberg spot είναι πέρα για πέρα αληθινό εντοπίζεται κοντά και ψηλά στην είσοδο του κόλπου. Όταν αυτό διεγερθεί κατά τη διάρκεια του σεξ, έχει την ιδιότητα να διαστέλλεται, οδηγώντας σε έντονη απόλαυση και βέβαιη κορύφωση, κάνοντας την επαφή μια εμπειρία που σου μένει αξέχαστη.

Για να συμβεί όμως η διέγερσή του επιτυχώς, χρειάζεται να ξέρεις και από που να ξεκινήσεις, με τις στάσεις που επιλέγεις με τον σύντροφό σου να παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο ώστε αυτό να επιτευχθεί. Ακολουθούν τέσσερις από αυτές που θα σε βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση και που σίγουρα θα βάλεις στο sex menu για οργασμούς με διάρκεια και μεγάλες συγκινήσεις.

On top

Αρχικά δοκίμασε ο σύντροφός σου να κάθεται με κλίση 45 μοιρών, αλλά και κόντρα σε κάποια σκληρή επιφάνεια για την επίτευξη αντίστασης. Αυτό θα σου επιτρέψει όσο κάθεσαι πάνω του να έχεις τον πλήρη έλεγχο στην κίνηση και τον ρυθμό, επιτυγχάνοντας εύκολα και γρήγορα τον απαραίτητο ερεθισμό της περιοχής.

Εναλλακτικό spooning

Η κλασική στάση spooning ή το λεγόμενο κουταλάκι είναι ακόμη μια δυνατή επιλογή, με εσένα αυτή τη φορά να λυγίζεις ελαφρώς τα γόνατα μπροστά. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί μια πιο βαθιά διείσδυση, υπό τη σωστή γωνία.

Criss Cross

Σε πιο εναλλακτικά πράγματα, δοκίμασε τη στάση Criss Cross κατά την οποία εσύ βρίσκεσαι ξαπλωμένη σηκώνοντας όμως το ένα πόδι όρθιο. Ο σύντροφός σου  στέκεται μπροστά σου όσο κάθεται και εσύ ακουμπάς τους αστραγάλους στον ώμο του, πετυχαίνοντας και πάλι μεγαλύτερη διείσδυση με λιγότερη κούραση.

Doggy style

Τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά στην περίπτωση του Doggy style, μιας στάσης που έχει σχεδιαστεί ώστε να βρίσκει το σημείο G ταχύτατα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου