Skip to main content

SEX

Σημείο G: 4 στάσεις στο σεξ για την απόλυτη απόλαυση

Τι να δοκιμάσεις για να εντοπίσεις το σημείο GΤο G-spot, ή αλλιώς Grafenberg spot είναι πέρα για πέρα αληθινό εντοπίζεται κοντά και ψηλά στην είσοδο του κόλπου. Όταν αυτό διεγερθεί κατά τη διάρκεια του σεξ, έχει την ιδιότητα να διαστέλλεται, οδηγώντας σε έντονη απόλαυση και βέβαιη κορύφωση, κάνοντας την επαφή μια εμπειρία που σου μένει αξέχαστη.

Για να συμβεί όμως η διέγερσή του επιτυχώς, χρειάζεται να ξέρεις και από που να ξεκινήσεις, με τις στάσεις που επιλέγεις με τον σύντροφό σου να παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο ώστε αυτό να επιτευχθεί. Ακολουθούν τέσσερις από αυτές που θα σε βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση και που σίγουρα θα βάλεις στο sex menu για οργασμούς με διάρκεια και μεγάλες συγκινήσεις.

On top

Αρχικά δοκίμασε ο σύντροφός σου να κάθεται με κλίση 45 μοιρών, αλλά και κόντρα σε κάποια σκληρή επιφάνεια για την επίτευξη αντίστασης. Αυτό θα σου επιτρέψει όσο κάθεσαι πάνω του να έχεις τον πλήρη έλεγχο στην κίνηση και τον ρυθμό, επιτυγχάνοντας εύκολα και γρήγορα τον απαραίτητο ερεθισμό της περιοχής.

Εναλλακτικό spooning

Η κλασική στάση spooning ή το λεγόμενο κουταλάκι είναι ακόμη μια δυνατή επιλογή, με εσένα αυτή τη φορά να λυγίζεις ελαφρώς τα γόνατα μπροστά. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί μια πιο βαθιά διείσδυση, υπό τη σωστή γωνία.

Criss Cross

Σε πιο εναλλακτικά πράγματα, δοκίμασε τη στάση Criss Cross κατά την οποία εσύ βρίσκεσαι ξαπλωμένη σηκώνοντας όμως το ένα πόδι όρθιο. Ο σύντροφός σου  στέκεται μπροστά σου όσο κάθεται και εσύ ακουμπάς τους αστραγάλους στον ώμο του, πετυχαίνοντας και πάλι μεγαλύτερη διείσδυση με λιγότερη κούραση.

Doggy style

Τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά στην περίπτωση του Doggy style, μιας στάσης που έχει σχεδιαστεί ώστε να βρίσκει το σημείο G ταχύτατα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.

Διαβάστε επίσης

SEX

Ποιες καλοκαιρινές φαντασιώσεις θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στη σχέση σας

Και πώς να τις χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τον ερωτισμό με τον σύντροφό σας

SEX

Είναι το Rebound Sex καλή ή κακή ιδέα;

Το σεξ με έναν νέο σύντροφο μετά από χωρισμό είναι μια συναισθηματικά ευάλωτη στιγμή.

SEX

3 αινίγματα που ενισχύουν τη σεξουαλική ικανοποίηση

Πρέπει πραγματικά να κλείνουμε τα μάτια μας και να βογκάμε κατά τη διάρκεια του σεξ;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 14 Ιουνίου

Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτη

ΣΙΝΕΜΑ

Με νέα ταινία και ακόμη ένα all-star cast επιστρέφει ο Wes Anderson

Charlotte Gainsbourg, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Willem Dafoe και Tom Hanks συναντιούνται με τους Benicio del Toro, Michael Cera και Bill Murray σε μια κατασκοπευτική ιστορία

BLOGS

H Cardi B συνεργάζεται με τη Glorilla και τη Megan Thee Stallion στο ολοκαίνουριο “Wanna Be (Remix)”

Μια νέα version του κομματιού από τον δίσκο της Glorilla με τίτλο Ehhthang Ehhthang