Skip to main content

SEX

5 στάσεις στο sex για ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους

Τι μπορείτε να δοκιμάσετε αν έχετε πολύ μεγάλη διαφορά ύψους που σας «μπλοκάρει»



Ο σύντροφός σου και εσύ έχετε μεγάλη διαφορά στο ύψος, που νιώθεις ότι σας κάνει να μπλοκάρετε στο sex; Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να δεις 5 στάσεις που ενδείκνυνται για μεγάλες διαφορές στο ύψος, αλλά σίγουρη απόλαυση!

The Standing Tree

Ο σύντροφός σου στέκεται πίσω από εσένα, σηκώνοντάς σε έτσι ώστε τα πόδια σου να ανασηκώνονται κι αυτά από το έδαφος. Και τότε πραγματοποιείται διείσδυση από πίσω.

The Modified Doggy

Σε αυτήν την περίπτωση, εσύ γονατίζεις σε μια υπερυψωμένη επιφάνεια, όπως ένα κρεβάτι ή ένα μεγάλο μαξιλάρι, ενώ ο σύντροφος στέκεται πίσω σου για να ξεκινήσει η απόλαυση.

The Reverse Piledriver

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια σηκωμένα, ενώ ο σύντροφός σου στέκεται και πραγματοποιεί διείσδυση από πάνω, έχοντας την καλύτερη θέα.

The Lap Dance

Ο σύντροφός σου κάθεται σε μια καρέκλα ενώ εσύ κάθεσαι στα πόδια του κοιτώντας τον στα μάτια ή γυρισμένη από την άλλη πλευρά.

The Cowgirl

Με τον σύντροφό σου ξαπλωμένο, εσύ κάθεσαι από πάνω κοιτώντας τον, ενώ τα πόδια σου απλώνονται στους γοφούς του. Αυτή η θέση επιτρέπει μια βαθύτερη διείσδυση και βέβαιη απόλαυση.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department